diumenge, 10 de juliol del 2011

Quiche de pernil dolç, olives negres, alfàbrega i parmesà



Em venia de gust fer alguna cosa per sopar el cap de setmana passada, per variar de l'amanida, el bikini i les torrades amb tomàquet i embotit.

Ingredients:

- 1 massa de pasta brisa
- 3 ous
- 200 ml de llet
- un bon grapat de formatge parmesà
- unes fulles d'alfàbrega
- 150 gr de pernil dolç
- 1 grapat d'olives negres sense pinyol
- sal i pebre

Preparació:

Coure la massa de pasta brisa segons indica el paquet (perimer 10 minuts tapada amb paper d'alumini i després 5 minuts més descoberta).

Mentrestant, batre els ous, salpebrar, afegir la llet sencera i seguir batent. Abocar la barreja sobre la massa i anar-hi repartint per sobre el pernil dolç tallat a trossos (el teníem tallat a làmines), les olives també trossejades, l'alfàbrega trinxada (que prèviament haurem rentat amb aigua i eixugat amb paper de cuina) i finalment el formatge parmesà ratllat.

Coure al forn durant 20 o 30 minuts fins que estigui cuita a 180ºC. Deixar atemperar uns minuts i a gaudir!

2 comentaris:

La Taula d'en Bernat ha dit...

Mmmmm! M'encanten les quiches i aquesta té una pinta tremenda! Jo en faig una de semblant amb salmó fumat, enlloc de pernil dolç. Amb les olives negres queda boníssima!

Petonets!
Anna

Anònim ha dit...

If you put truth above your own desires
________________
Kirk Sanfordspy gadget