Ingredients per a 2 persones:
- un tall de carbassa
- 2 petxugues de pollastre a filets
- 300 gr de rovellons
- gingebre amb pols
- salsa de soja
- sucre
- oli i sal
Preparació:
Rentem els rovellons, que en aquest cas eren petits (de botó) i els saltem al wok dos minutets, lleugerament salats, amb un raig d'oli. Els reservem.
Tallem la carbassa a daus i la saltem a l'oli dels rovellons uns 10 minuts. La reservem.
Tallem el pollastre a tiretes, el salpebrem i posem al wok. Quan hagi agafat una mica de color (només cal un minutet), hi afegim els rovellons i la carbassa. Afegim dues cullerades de salsa de soja, un polsim de gingebre i una culleradeta de sucre. Ho coem a foc lent tapat uns 3 minutets més i ja és llest.
Les quantitats i els temps de cocció són aproximats, és qüestió de deixar-se anar! Ja veureu que queda un gustet entre dolç i salat molt bo!!!
6 comentaris:
Ostres, aquest pollastre ha d'estar boníssim! Me l'apunto, com dius tu, per a un dia amb poc temps de cuinar.
Oh Anna, ha de ser deliciós amb la carbassa i els pinetells!!
Petons!
Anna que bo aquest platet...llàstima que ara de rovellons malament però en buscaré en conserva...i l'any vinent ja els buscaré al bosc...es que tinc ganes de provar-la.
moooolts petons
Fàcil, sa i ràpid! Perfecte! Substituré els rovellons per xampinyons però.
Una abraçada Anna
Ruben
Un plat molt suculent igual que la crema de mascarpone de més avall.
Aprofito per desitjar-te un 2011 ple de felicitat i noves receptes!
mmm, quina pinta!!
a veure d'on trec els rovellons, però aquest cap de setmana ho faré sense falta.
gràcies.
Publica un comentari a l'entrada