diumenge, 28 de novembre del 2010

Wok de pollastre amb carbassa i rovellons



Recepta per fer entre setmana al vespre, amb ingredients de temporada.

Ingredients per a 2 persones:

- un tall de carbassa
- 2 petxugues de pollastre a filets
- 300 gr de rovellons
- gingebre amb pols
- salsa de soja
- sucre
- oli i sal

Preparació:

Rentem els rovellons, que en aquest cas eren petits (de botó) i els saltem al wok dos minutets, lleugerament salats, amb un raig d'oli. Els reservem.

Tallem la carbassa a daus i la saltem a l'oli dels rovellons uns 10 minuts. La reservem.

Tallem el pollastre a tiretes, el salpebrem i posem al wok. Quan hagi agafat una mica de color (només cal un minutet), hi afegim els rovellons i la carbassa. Afegim dues cullerades de salsa de soja, un polsim de gingebre i una culleradeta de sucre. Ho coem a foc lent tapat uns 3 minutets més i ja és llest.

Les quantitats i els temps de cocció són aproximats, és qüestió de deixar-se anar! Ja veureu que queda un gustet entre dolç i salat molt bo!!!

6 comentaris:

Irene ha dit...

Ostres, aquest pollastre ha d'estar boníssim! Me l'apunto, com dius tu, per a un dia amb poc temps de cuinar.

Mercè ha dit...

Oh Anna, ha de ser deliciós amb la carbassa i els pinetells!!
Petons!

Núria ha dit...

Anna que bo aquest platet...llàstima que ara de rovellons malament però en buscaré en conserva...i l'any vinent ja els buscaré al bosc...es que tinc ganes de provar-la.
moooolts petons

RUBEN ha dit...

Fàcil, sa i ràpid! Perfecte! Substituré els rovellons per xampinyons però.
Una abraçada Anna
Ruben

La Taula d'en Bernat ha dit...

Un plat molt suculent igual que la crema de mascarpone de més avall.
Aprofito per desitjar-te un 2011 ple de felicitat i noves receptes!

Anònim ha dit...

mmm, quina pinta!!
a veure d'on trec els rovellons, però aquest cap de setmana ho faré sense falta.
gràcies.