Aquest dissabte hem fet un dinar amb la Laura, la Cèlia la Joana i el Jeroni, i el tret de sortida ha estat aquest aperitiu de Dry Martini sòlid, que he tret del blog el cullerot festuc. Només cal reproduir el comentari del Jeroni: "si, molt bé, però només n'hi ha un?"
Vem haver d'improvitzar una mica, ja que pensàvem que les cubiteres que tenim a casa són prou grans, però no és així...en tenim en forma de bastonet, creu, miniboletes, però no hi cap bé l'oliva a cap d'elles. Per això vem decidir fer el Martini per una banda i punxar l'oliva a continuació. M'agrada més la idea de que quedi l'oliva al mig...d'aquesta setmana no passa que compro unes cubiteres com déu mana!!!
Ingredients:
- 10 olives farcides d'anxoves
- 100 ml de Martini blanc sec
- un raig de ginebra
- 8 gr de fulls de gelatina neutra
Preparació:
Remullar la gelatina amb aigua freda. Escalfar el Martini i la ginebra a 25ºC. Afegir de mica en mica la gelatina al cassó amb la beguda, tot remenant. Abocar la barreja a les cubiteres, on hi haurem posat abans una oliva a cada cubito.
Deixar refredar a la nevera un mínim de 2 hores.
Vem haver d'improvitzar una mica, ja que pensàvem que les cubiteres que tenim a casa són prou grans, però no és així...en tenim en forma de bastonet, creu, miniboletes, però no hi cap bé l'oliva a cap d'elles. Per això vem decidir fer el Martini per una banda i punxar l'oliva a continuació. M'agrada més la idea de que quedi l'oliva al mig...d'aquesta setmana no passa que compro unes cubiteres com déu mana!!!
Ingredients:
- 10 olives farcides d'anxoves
- 100 ml de Martini blanc sec
- un raig de ginebra
- 8 gr de fulls de gelatina neutra
Preparació:
Remullar la gelatina amb aigua freda. Escalfar el Martini i la ginebra a 25ºC. Afegir de mica en mica la gelatina al cassó amb la beguda, tot remenant. Abocar la barreja a les cubiteres, on hi haurem posat abans una oliva a cada cubito.
Deixar refredar a la nevera un mínim de 2 hores.
11 comentaris:
I like this idea.
Brad
I és que és un aperitiu de: quedar-se amb la penya, oi? (i és facilíssim!).
Quina recepta tan original, m´ha encantat per un sopar d´amics!!!
Anna, bonica, em descuido i ja en tens dos penjats. Tant l'estofat com el dry t'han quedat molt be.
Aprofito i et desitjo unes bones festes... Petons.
Anna, jo les meves cubiteres eren de l'Ikea...sinó a un xino tb en trobaras! encara que amb l'oliva a sobre també queda super bé!!!!!
Petunets,
Eva.
Jo també trobo que amb l'oliva s sobre queda molt bé i amb les formes d'estrella fa molt Nadal...
Jo també els he fet unes quantes vegades i sempre tenen molt èxit... je je je, la frase i només un? la diu molta gent ;)
Des que ho vaig veure al bloc de l'Eva, que em deleixo per aquesta exquisita presentació. L'enhorabona. Aprofito, Anna, per desitjar-vos unes BONES FESTES.
Y esto se puede hacer con cualquier combinado...ojo al dato!!!
Felicidaes, que interesante..
Saludos
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/
És la segona vegada que veig aquesta aposta tant original. Amb això segur que triomfes amb els convidats, només per la seva originalitat.
Bones Festes i bon any9
Salut!!!!
Anna, amb tants blogs i crec que encara no t'he felicitat... així doncs, Bones Festes i Feliç 2009!! Una abraçada!
Eps, l'altre dia l'Anna ens va fer el dry martini sòlid, osti quin descobriment! Merci per la idea! Com comento al nostre bloc, bo, bonic i divertit! Bon profit!
Publica un comentari a l'entrada