M'encanta el salmó de totes les maneres....fresc, fumat, fet a la planxa, amb papillot, el tàrtar...
Ingredients per a 4 persones:
- 200 gr de salmó fresc
- 1 cebeta
- 1 llimona
- julibert
- 1 cullerada d'alcaparres
- 6 gotes de Tabasco
- sal i pebre
Preparació:
Treure la pell i les espines dels trossos de salmó i tallar-los a dauets petits. Rentar la cebeta i picar-la ben fina. Fer suc de la llimona, i col·lar-lo. Rentar el julibert, assecar-lo amb paper absorvent i picar-lo ben fi.
Barrejar en un bol gran el salmó picat amb el suc de llimona, afehir-hi les alcaparres, el julibert picat i la cebeta, i barrejar-ho bé. Salpebrar i afegir el Tabasco (també queda bo amb sala Perrins o salsa de soja).
Folrar 4 motlles individuals amb film transparent i omplir-lo amb el tartar de salmó. Cobrir amb més film i deixar a la nevera almenys durant 30 minuts. Finalment es desmotlla i espot servir amb unes torradetes.
Ingredients per a 4 persones:
- 200 gr de salmó fresc
- 1 cebeta
- 1 llimona
- julibert
- 1 cullerada d'alcaparres
- 6 gotes de Tabasco
- sal i pebre
Preparació:
Treure la pell i les espines dels trossos de salmó i tallar-los a dauets petits. Rentar la cebeta i picar-la ben fina. Fer suc de la llimona, i col·lar-lo. Rentar el julibert, assecar-lo amb paper absorvent i picar-lo ben fi.
Barrejar en un bol gran el salmó picat amb el suc de llimona, afehir-hi les alcaparres, el julibert picat i la cebeta, i barrejar-ho bé. Salpebrar i afegir el Tabasco (també queda bo amb sala Perrins o salsa de soja).
Folrar 4 motlles individuals amb film transparent i omplir-lo amb el tartar de salmó. Cobrir amb més film i deixar a la nevera almenys durant 30 minuts. Finalment es desmotlla i espot servir amb unes torradetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada