dissabte, 27 d’octubre de 2007

Espaguetis amb musclos



Ingredients per a 4 persones:

- 400 gr d'espaguetis
- 1 kg de musclos
- 2 tomàquets madurs
- 1 gra d'all
- 5 cullerades d'oli d'oliva
- 1/2 got de vi blanc
- unes branques de julibert
- pebre i sal

Preparació:

Netejar ben bé els musclos i rentar-los amb abundant aigua freda. Pelar i pica l'all i el julibert. Rentar els tomàquets i ratllar-los. Escalfar l'oli a la paella i sofregir els tomàquets ratllats. Afegir l'all i el julibert al final i enrossir-los uns segons.

Afegir els musclos i el vi i, coure-ho a foc viu fins que s'obrin. Treure les closques buides i reservar a la paella tapada.

Coure els espaguetis al dente, escórre'ls i barrejar-los amb els musclos. Afegir una miqueta de pebre i escalfar-ho tot junt uns minuts tot remenant-ho.

2 comentaris:

Laura ha dit...

Hmmmmmmmmmm!!!!!!

Hola Ana, soy Laura de Bie...
Te podría un comentario en cada receta de la buena pinta que tiene todo! Ñam!!!! Ñam!!!!

Pero creo que la que más me motiva es esta así que si me lo permites intentaré hacerlos a ver si me salen tan buenos como los tuyos.

Por cierto, super chulo el blog!!!

Te paso esta web donde puedes encontrar un montón de recetas!

www.cheeef.com
Yo estoy registrada como Laura Alvarez. No tengo muchas recetas.. pero bueno, se hace lo que se puede.

Besitooooooos!
Laura.

Anna ha dit...

Hola guapa! Gracias por el comentario! Seguro que te salen buenísimos.
He visitado la web del cheeef y está muy bien...de tus recetas me quedo con el pollo al limón por sencilla y refrescante (sobretodo después de tantos días de excesos navideños), y luego con el döner kebab por exótica. Las probaré!

un petonet!