diumenge, 7 d’octubre de 2018

Pa de pessic de canyella amb Thermomix



Hola!!!

Torno a publicar després de molts mesos. Ja som a la tardor, i tenia aquesta recepta guardada per provar amb moooolta canyella. Últimament estic fent moltes magdalenes, els nens se les mengen com mai, de xoco, vainilla, llimona...senzilletes i bones,...i jo també em poso fina, me n'enduc alguna a la feina i és el meu capritxet ;)

La recepta és de misthermorecetas, i així com entre setmana no el vaig poder fer perquè em faltava un ou, ahir em vaig adonar que no em quedava llevat de fer tantes magdalenes!!!... així que hi vaig posar dos sobres de gasosa, i ha quedat boníssim. La propera amb llevat!

Ingredients:

(per a esporvorejar)
- 60 gr de sucre 
- 2 cullerades rases de canyella 
(per a la massa)
- 1 cullerada rasa de canyella
- 250 gr de farina
- 2 culleradetes de llevat químic
- 4 ous grans
- 250 gr de llet
- 120 gr de mantega
- 180 gr de sucre

Preparació:

Escalfem el forn a 180ºC, i preparem un motlle que untem amb mantega i l'enfarinem.

Posem els 60 gr de sucre i la canyella a la Thermomix i barregem 10 seg, vel 4. Reservem.

Sense rentar el vas hi posem la farina, el llevat i una cullerada de canyella. Programem 10 seg, vel 4 i reservem a un altre recipient.

Afegim els ous i la llet i programem 30 seg a vel 4. Desfem la mantega al microones i l'afegim al vas amb el sucre. Barregem 20 seg a vel 4.

Afegim la barreja reservada de farina, llevat i canyella i programem 10 seg vel 4. Ho acabem de barrejar bé amb l'espàtula.

Aboquem una meitat de la barreja al motlle, esporvoregem la meitat del sucre amb canyella, i aboquem la resta de massa que cobrim amb la resta de sucre. 

El coem al forn durant uns 40 mins, el deixem refredar 20 mins dins del motlle i finalment el desmotllem i deixem refredar del tot.

Éste "pa de pessic" te lo dedico Shey!!! No veas cómo huele!!! mmmmm...