Ingredients per a 2 persones:
- 1 albergínia
- 3 tomàquets de branca
- formatge Emmental ratllat
- 1 botifarra o 4 salsitxes
- oli i sal
Preparació:
Comencem tallant l'albergínia a rodanxes de 1 cm aproximadament, les salem i les coem per les dues bandes a una paella amb unes gotes d'oli. Mentrestant, fem rodanxes del mateix gruix amb els tomàquets.
Agafem una plata per anar al forn i col·loquem al fons quatre rodanxes d'albergínia. A sobre de cada rodanxa hi posem la carn de les salsitxes (mitja) o de la butifarra (1/8 part). Repartim una mica de formatge Emmental per sobre i ho tapem amb una rodanxa de tomàquet, que salem. Repetim la mateixa operació una segona vegada i ho acabem posant formatge sobre l'última capa de tomàquet.
Ho enfornem a 180ºC durant uns 25 minuts.
7 comentaris:
tinc dubte amb la carn. La poses crua? La poses esmicolada o a rodanxetes? I amb tonyina podria ser bo també? gràcies
És perfecte, plat únic i de la Ruscalleda!. Això va bé, poca feina i bons resultats, que és el que interessa!.
Quina idea mes bona!!pero hauré de substituir el formatge per un altre cosa...al meu marit no li agrada el formatge i aixo limita bastant!!
Hola Marta! Si si, la poso crua, la trec de la pell de la salsitxa o la buti i amb els dits mateix l'esmicolo una miqueta...també es podria fer amb carn picada directament, que hauries de salpebrar o condimentar com més t'agradi. La idea de fer-les amb tonyina m'agrada, podria quedar molt bo, ho provaré un altre dia!
Ei Glòria! La Rusqui mai falla!
Emma, quina pena que no li agradi, amb lo bons que són els formatges...simplement pots fer les torres sense el formatge i coronar-les amb una mica de formatge ratllat, o posar-hi uns fruits secs com festucs o pinyons que torradets poden quedar ben bons.
un petó a les tres.
Anna m'agrada molt aquesta recepta, la faré segur...
petons
Realment amb la Rusqui mai es falla, eh? A casa fem d'ella un romesco de carxofes (taambé hi posem llagostins per donar més alegria!) que mai falla!
Aquesta torre té pinta de ser boníssima! :)
gràcies per la resposta, ho provaré!
Publica un comentari a l'entrada