dimarts, 25 de novembre del 2008

Espatlla de cabrit al forn



No és un plat que hagi tingut costum de menjar ni l'he vist fer a casa, però el vaig aprendre a les classes del Giuseppe i és bonissim!

Ingredients per a 4 persones:

- una espatlla de cabrit marcada amb tres talls
- 16 escalònies
- 1 got de vi blanc
- romaní, farigola, llorer
- oli, sal i pebre
- salsa Perrins
- mostassa de Dijon

Preparació:

Salpebrar i marcar la carn a la paella amb un bon raig d'oli. Un cop enrossida, posem les làmines d'all entre els talls que s'han fet a la carn. Preescalfar el forn a 200ºC.

Posem la peça a una font per anar al forn, aboquem per sobre el suc que ha deixat la carn a la paella. Pintar per les dues bandes amb una bona cullerada de mostassa de Dijon (del tipus mayonnaise, que és més cremosa). Afegim unes branques de romaní, farigola, una fulleta de llorer i una cullerada gran de salsa Perrins (sobre la carn). A continuació aboquem un got de vi blanc al fons de la safata i repartim unes escalònies pelades i senceres.

Coure al forn a 180ºC entre 30 i 40 minuts, donant la volta a la carn una vegada. Afegir una miqueta de caldo durant la cocció si és necessari.

No patiu, no queda gust a mostassa, sinó que es barregen tots els sabors i el resultat...ja m'ho direu!

7 comentaris:

Irisibula ha dit...

Apa, quin menjar més de festa major! Quin homenatge que us vau donar! Felicitats.

Maria ha dit...

Anna,
es nota l'olor... mmmmmmm...

La cuina vermella ha dit...

m'encanta, així tant ben feta com l teva...

xaro ha dit...

Nena quina pinta que té!!

El Giusseppe aquest es un geni i tu una alumna avançada!!

Maria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Cuinagenerosa ha dit...

ja t'ho diré, perquè a casa sí que solem fer espatlla o cuixa al forn, i la provaré amb mostassa i salsa perrins.

Anna ha dit...

doncs espero la teva opinió Manel!

gràcies pels vostres comentaris...el Giuseppe és un xef de primera i m'encanta poder aprendre a les seves classes!