No és un plat que hagi tingut costum de menjar ni l'he vist fer a casa, però el vaig aprendre a les classes del Giuseppe i és bonissim!
Ingredients per a 4 persones:
- una espatlla de cabrit marcada amb tres talls
- 16 escalònies
- 1 got de vi blanc
- romaní, farigola, llorer
- oli, sal i pebre
- salsa Perrins
- mostassa de Dijon
Preparació:
Salpebrar i marcar la carn a la paella amb un bon raig d'oli. Un cop enrossida, posem les làmines d'all entre els talls que s'han fet a la carn. Preescalfar el forn a 200ºC.
Posem la peça a una font per anar al forn, aboquem per sobre el suc que ha deixat la carn a la paella. Pintar per les dues bandes amb una bona cullerada de mostassa de Dijon (del tipus mayonnaise, que és més cremosa). Afegim unes branques de romaní, farigola, una fulleta de llorer i una cullerada gran de salsa Perrins (sobre la carn). A continuació aboquem un got de vi blanc al fons de la safata i repartim unes escalònies pelades i senceres.
Coure al forn a 180ºC entre 30 i 40 minuts, donant la volta a la carn una vegada. Afegir una miqueta de caldo durant la cocció si és necessari.
No patiu, no queda gust a mostassa, sinó que es barregen tots els sabors i el resultat...ja m'ho direu!
Ingredients per a 4 persones:
- una espatlla de cabrit marcada amb tres talls
- 16 escalònies
- 1 got de vi blanc
- romaní, farigola, llorer
- oli, sal i pebre
- salsa Perrins
- mostassa de Dijon
Preparació:
Salpebrar i marcar la carn a la paella amb un bon raig d'oli. Un cop enrossida, posem les làmines d'all entre els talls que s'han fet a la carn. Preescalfar el forn a 200ºC.
Posem la peça a una font per anar al forn, aboquem per sobre el suc que ha deixat la carn a la paella. Pintar per les dues bandes amb una bona cullerada de mostassa de Dijon (del tipus mayonnaise, que és més cremosa). Afegim unes branques de romaní, farigola, una fulleta de llorer i una cullerada gran de salsa Perrins (sobre la carn). A continuació aboquem un got de vi blanc al fons de la safata i repartim unes escalònies pelades i senceres.
Coure al forn a 180ºC entre 30 i 40 minuts, donant la volta a la carn una vegada. Afegir una miqueta de caldo durant la cocció si és necessari.
No patiu, no queda gust a mostassa, sinó que es barregen tots els sabors i el resultat...ja m'ho direu!
7 comentaris:
Apa, quin menjar més de festa major! Quin homenatge que us vau donar! Felicitats.
Anna,
es nota l'olor... mmmmmmm...
m'encanta, així tant ben feta com l teva...
Nena quina pinta que té!!
El Giusseppe aquest es un geni i tu una alumna avançada!!
ja t'ho diré, perquè a casa sí que solem fer espatlla o cuixa al forn, i la provaré amb mostassa i salsa perrins.
doncs espero la teva opinió Manel!
gràcies pels vostres comentaris...el Giuseppe és un xef de primera i m'encanta poder aprendre a les seves classes!
Publica un comentari a l'entrada