dijous, 11 de setembre del 2008

Kiwi Smartini


És un dels meus sucs...aquesta vegada he tret la recepta de la revista de la Rachael Raymag que vaig comprar durant el viatge.

Ingredients per a un got:

- 1 kiwi
- el suc de 1/2 llimona
- aigua
- sucre

Preparació:

Només cal pelar el kiwi i tallar-lo a trossets per posar-lo a la batedora. Reservar una rodanxeta per decorar. Afegim el suc de llimona a la batedora, un raig d'aigua freda (això segons si voleu que quedi més o menys dens) i dues culleradetes de sucre. Podeu afegir uns glassons perquè estigui més fresquet encara.

Kiwi total!!!

6 comentaris:

Irisibula ha dit...

El kiwi és una fruita curiosa per a mi i que em resulta deliciosa i repulsiva a l'hora. Sí, sí. No me la puc menjar tal qual perquè no m'agrada la seva textura, però en sucs, en melmelada i coses així sí, per tant m'apunto el teu suc per poder aprofitar millor totes les seves propietats i disfrutar-ne el gust.

c de cocina ha dit...

Doncs a mi m´encanta. Jo tambe m´apunto la recepta, segur que és molt bona amb la llimona. I molt refrescant.
Saluts!

RUBEN ha dit...

Com ja ben dius! Kiwi total!! Vitamina C a tope! El penso provar!

Gemma ha dit...

No m'estranya que sigui dels teus preferits, fa honor al teu nom! Tot i que aquest sí que és verd, eh? ;)
No queda molt àcid amb el kiwi i la llimona?

Anna ha dit...

És una molt bona manera de menjar kiwis. Jo acostumo a menjar-los per sopar, els tallo per la meitat i me'ls menjo a cullerades. De fet, els kiwis, si són una mica madurs no són massa àcids. Les llimones si que ho és molt d'àcides, però amb el kiwi, el sucre i l'aigua fresqueta no es fa ni una ganyota!!

gemma ha dit...

Aquest suc et deu despertar de cop!