Hola amics! Ahir vem anar a casa del Baldo a celebrar el seu aniversari. A més a més, ens retrovàvem quasi tots després de les vacances, que sempre fa il·lusió, explicant les batalletes dels viatges i totes les coses que s'han fet. Una mica de piscina, amb pluja inclosa i una gran notícia: el Jordi i jo ens casem l'any vinent!!! Van estar tots contentíssims...la seva preocupació: com farem la despedida? junts o separats? jejeje. Volia compartir-ho també amb vosaltres, les bones notícies s'han d'explicar!!!
Doncs tot i que el Baldo va demanar la mítica "pedasso" fideuà vilarassenca, els amics vem portar unes quantes cosetes per picar, jo aquestes cigarretes!
Ingredients per a 6 persones:
- 250 gr de pasta de full
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 pastanaga
- 1 carbassó
- 1 ou
- llavors de sèsam
- oli, sal i pebre
Preparació:
Pelem el carbassó i la pastanaga i netegem els pebrots amb aigua. Tallem totes les hortalisses a la juliana, ben fineta i allargada. Ho reservem a un bol ben salpebrat.
Agafem la massa de pasta de full i en fem talls rectangulars d'uns 5x7cm. Hi col·loquem a l'extrem de la part més llarga un grapadet de verduretes i ho enrotllem com si fos un caneló.
Els col·loquem a una plàtera per anar al forn sobre paper sulfuritzat prèviament pintat amb oli o mantega. Varnissem les cigarretes amb l'ou batut i hi esporvoregem el sèsam per sobre.
Coure-ho al forn a 180ºC durant 15 minuts fins que quedin dauradets i ja són llestos. Es poden prendre tant freds com calents...com veieu, són senzills però ens van agradar molt. Es poden acompanyar amb alguna salsa, ara penso en una salsa de soja, o de iogurt.
Doncs tot i que el Baldo va demanar la mítica "pedasso" fideuà vilarassenca, els amics vem portar unes quantes cosetes per picar, jo aquestes cigarretes!
Ingredients per a 6 persones:
- 250 gr de pasta de full
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 pastanaga
- 1 carbassó
- 1 ou
- llavors de sèsam
- oli, sal i pebre
Preparació:
Pelem el carbassó i la pastanaga i netegem els pebrots amb aigua. Tallem totes les hortalisses a la juliana, ben fineta i allargada. Ho reservem a un bol ben salpebrat.
Agafem la massa de pasta de full i en fem talls rectangulars d'uns 5x7cm. Hi col·loquem a l'extrem de la part més llarga un grapadet de verduretes i ho enrotllem com si fos un caneló.
Els col·loquem a una plàtera per anar al forn sobre paper sulfuritzat prèviament pintat amb oli o mantega. Varnissem les cigarretes amb l'ou batut i hi esporvoregem el sèsam per sobre.
Coure-ho al forn a 180ºC durant 15 minuts fins que quedin dauradets i ja són llestos. Es poden prendre tant freds com calents...com veieu, són senzills però ens van agradar molt. Es poden acompanyar amb alguna salsa, ara penso en una salsa de soja, o de iogurt.
13 comentaris:
Això si que és una bona notícia, felicitats de tot cor de part nostre! és fantàstic que l'amor ompli les nostres vides, i quina millor manera que clamat al món el vostre amor.
Enhorabona, parella!
Ah! recepta molt bona!
anna, felicitats per aquesta notícia. si us caseu vol dir que les coses us van bé i me n'alegro molt. dóna-li també l'enhorabona al jordi.
la receta, molt bona, i amb moltes possibilitats: una mica de formatge a dintre, etc. les exploraré.
Moltes felicitats!
Tens tota la raó, aquesta notícia és d'aquelles que s'han de celebrar :)
Enhorabona a tots dos!!!
Moltes felicitats, Anna!
Nosaltres ens casem el proper 27 de setembre i, per donar-te una pista, fem dos comiats de solter junts! jajaja
Enhorabona i endavant les hatxes!
Massitet
Anna, felicitats pel casament! Amb aquesta notícia la recepta ha quedat en segon pla!
EEEEI! Moltes felicitats! Ja em tirareu el ram, espero! Seriosament, molta alegria i que us surti el matrimoni tan bó com les receptes.
Anna!!! Moltes felicitats!!! Nosaltres fem avui precisament 2 anys de casats...i em tornaria a casar ara mateix!!!! Quina il.lusió!
Petunets,
Eva.
Anna moltes felicitats!!!!!Gràcies per compartir-ho amb tots nosaltres!!
M'encanten aquest cigarrets amb verduretes, segur que els faig!!
Enhorabona per la notícia, i ara a la feina, t'espera un any d'intensos preparatius. Disfruta-ho
Ah! i la recepta una més per a fer aperitius.
PTNTS
Dolça
Enhorabona, Anna, tot el que hagi de veure amb l'amor sempre és una bona notícia.
La recepta estupenda, m'encanta la pasta de pasta de full i si és amb verdures encara més. Petonets.
canela
Us agraeixo molt els comentaris. Moltes gràcies a tots!!!
Us agraeixo molt els comentaris. Moltes gràcies a tots!!!
Moltes felicitats Anna, ara t'espera un any de preparatius i nervis perquè surti tot bé, ànims que al final val la pena.
La recepta té molt bona pinta, ja el probaré.
Petonets
Publica un comentari a l'entrada