divendres, 26 de setembre del 2008

Batut de iogurt amb canyella



Hola!!! Us deixo una nova proposta pels matins dels caps de setmana...amb uns minutets podeu gaudir d'un batut que us donarà tota l'energia per passar un finde de primera!!! (de la revista Cocina ligera)

Ingredients per a 1 got:

- 1 iogurt
- 150 ml de llet desnatada o semi
- 1 raig de suc de llimona
- 2 cullerades de mel de flors
- canyella en pols

Preparació:

Posar al vas de la batedora el iogurt, la mel, un polsim de canyella, el suc de llimona i una miqueta de ratlladura de la llimona.

Batre bé. Provar per saber si fa falta afegir més canyella. Afegir la llet i seguir batent fins que es fagi escuma.

Servir ben fred amb canyella esporvorejada per sobre.

5 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Apalí! que bo, però em penso que ens l'hauríem de pendre després de sopar, per tenir marxeta durant la nit de dissabte!!!
petons!

Glòria ha dit...

Que bo, m'agraden els batuts i m'encanta la canyella. El faré!!!

xaro ha dit...

Aquest batut es com un "lassi" indú, allà en beuen tot el dia i jo en faig sovint!!

Gemma ha dit...

mmm! Jo també el faré! Demà mateix! Iogurt i canyella m'encanten i per esmorzar... deliciós :)

Anna ha dit...

Teniu raó parella, l'energia á la nit va bé, que ens fem grans i ja no estem per tants trotes!!

Gloria, iogurt i canyella, tan simple i tan bons!!

Xaro, no sabia que és típic hindú!

Gemma, a tu d'energia no te'n falta però!!

petons a tots!!!