La base és una amanida que es pot menjar tant sola com omplint unes pites.
Ingredients per a 4 persones:
- 4 pites
- 300 gr de llagostins cuits
- 1 avocat
- 2 cogollos d'enciam
- 2 tomàquets madurs però ferms
- 2 limes
- oli d'oliva
- 2 cullerades de suc de llimona
- un polsim de pebre vermell picant o dolç
- sal i pebre
Preparació:
Tallar l'avocat per la meitat, treure l'òs i la pell i tallar-lo a dauets. Regar-lo amb el suc de llimona i reservar-lo. Rentar l'enciam i tallar-lo a rodanxes.
Exprémer el suc d'una lima i mitja. Rentar els tomàquets, treure l'arrel i picar-los ben petits. Pelar la ceba i picar-la. Posar els tomàquets i la ceba a un bol, afegir el suc de lima, sal, pebre i pebre vermell.
Humitejar les pites amb aigua i escalfar-les uns instants al microones. Farcir-les amb l'avocat, l'enciam, els llagostins i la salsa preparada. Decorar amb unes rodanxes de lima.
Que vagi de gust!!
Ingredients per a 4 persones:
- 4 pites
- 300 gr de llagostins cuits
- 1 avocat
- 2 cogollos d'enciam
- 2 tomàquets madurs però ferms
- 2 limes
- oli d'oliva
- 2 cullerades de suc de llimona
- un polsim de pebre vermell picant o dolç
- sal i pebre
Preparació:
Tallar l'avocat per la meitat, treure l'òs i la pell i tallar-lo a dauets. Regar-lo amb el suc de llimona i reservar-lo. Rentar l'enciam i tallar-lo a rodanxes.
Exprémer el suc d'una lima i mitja. Rentar els tomàquets, treure l'arrel i picar-los ben petits. Pelar la ceba i picar-la. Posar els tomàquets i la ceba a un bol, afegir el suc de lima, sal, pebre i pebre vermell.
Humitejar les pites amb aigua i escalfar-les uns instants al microones. Farcir-les amb l'avocat, l'enciam, els llagostins i la salsa preparada. Decorar amb unes rodanxes de lima.
Que vagi de gust!!
3 comentaris:
que fresquet!!!!
un bon plat per ara l'estiu.
felicitats
anna, l'alvocat amb gambes o llagostins queda molt bé, i amb l'amanit que li poses, tot ficat a dins dels tacos, es veu realment temptador.
Però que bons són tots aquests ingredients i quina manerá més xula de presentar-los.
Publica un comentari a l'entrada