divendres, 18 de juliol del 2008

Daus de pollastre agredolç de farigola



Ingredients per a 4 persones:

- 700 gr de petxuga de pollastre
- 6 escalunyes
- 4 cullerades de vinagre de Xerès
- 1 i 1/2 cullerada de sucre
- 1/2 got de caldo de pollastre
- 1 branqueta de farigola
- oli d'oliva
- sal i pebre

Preparació:

Netejar les petxugues i tallar-les a daus. Picar ben fina la farigola. Pelar les escalunyes i tallar-les a la juliana.

Escalfar tres cullerades d'oli a una paella ampla i daurar el pollastre uns 5 minuts amb una tercera part de la farigola picada, tot remenant. Salpebrar i afegir el caldo. Coure durant uns 8 minuts més i afegir les escalunyes. Coure 5 minuts més.

Esporvorejar amb el sucrei deixar caramelitzar uns dos minuts a foc fort. Després, afegir el vinagre, coure un minutet perquè s'evapori lleugerament i treure del foc.

Repartir als plats i acabar d'esporvorejar la resta de farigola per sobre.

2 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Oh! Anna, aquest plat és com romàntic, no? a més cuinat per tu, ha de ser bo de veritat... aquest pollastre evoca un paissatge del Berguedà, allà al Pedraforca! Petons!

Anònim ha dit...

enhorabona, té molt bona pinta.

t'escric des d'Ecoveritas, la cadena de supermercats ecològics de Barcelona. ens estem posant en contacte amb persones que veiem que estan interessades en els aliments de qualitat, com tu, per a convidar-los a apuntar-se al nostre butlletí, que preparem cada 15 dies sobre novetats en el sector del menjar ecològic.

si t'interessa, pots apuntar-te en la nostra web.

salutacions