Ingredients per a 4 persones:
- 8 pastanagues
- 3 gots de caldo de pollastre
- 1 got de nata líquida
- 1 culleradeta de curry de Madràs
- sal i pebre
- 6 cullerades de salsa de soja
Preparació:
Pelar les pastanagues i tallar-les a trossos. Coure-les amb abundant aigua i sal durant uns 20 minuts fins que estiguis tobetes. Escórrer en un colador i reservar el suc de la cocció.
Posar les pastamagues amb part del caldo de cocció i amb el caldo de pollastre i triturar amb la batedora. Quedarà una crema densa. Afegir la nata líquida (jo ho substitueixo por dos formatgets), el curry, la sal i el pebre. Tornar a escalfar uns 5 minuts i deixar refredar.
Per la reducció de soja només calo escalfar-la en una paella durant uns 4 minuts . Quan es refredi quedarà una salsa densa i espessa.
Servir en bols individuals i decorar amb un cordó de reducció de soja. Com se m'ha acabat la salsa de soja, doncs he passat per la paella unes fulles de alfàbrega per aromatitzar la crema.
Si la feu calenta, poseu menys quantitat de curry!
- 8 pastanagues
- 3 gots de caldo de pollastre
- 1 got de nata líquida
- 1 culleradeta de curry de Madràs
- sal i pebre
- 6 cullerades de salsa de soja
Preparació:
Pelar les pastanagues i tallar-les a trossos. Coure-les amb abundant aigua i sal durant uns 20 minuts fins que estiguis tobetes. Escórrer en un colador i reservar el suc de la cocció.
Posar les pastamagues amb part del caldo de cocció i amb el caldo de pollastre i triturar amb la batedora. Quedarà una crema densa. Afegir la nata líquida (jo ho substitueixo por dos formatgets), el curry, la sal i el pebre. Tornar a escalfar uns 5 minuts i deixar refredar.
Per la reducció de soja només calo escalfar-la en una paella durant uns 4 minuts . Quan es refredi quedarà una salsa densa i espessa.
Servir en bols individuals i decorar amb un cordó de reducció de soja. Com se m'ha acabat la salsa de soja, doncs he passat per la paella unes fulles de alfàbrega per aromatitzar la crema.
Si la feu calenta, poseu menys quantitat de curry!
7 comentaris:
Ostres quina idea més bona per a les pastanagues durant l'estiu! Jo en faig una crema però a l'hivern i és calenta. Ara ja tinc una altra opció. Gràcies!
Una bona aportació de vitamina A, aquesta crema de pastanaga. M'agraden els dos tocs finals, la reducció i les fulles d'alfàbrega, encara que jo les he fregides mai, ho provaré.
Pastanagues amb curry, genial!!!
Ja tinc el primer plat per avui...
Anna! Com sempre et dic! Unes receptes boníssimes i saludables!
Felicitats!
Fins aviat
Ruben
Acabo de fer una crema de carbassa quasi igual que la teva de pastanagues! Ara a l'estiu ens venen molt de gust, fresquetes i per variar del típic gaspatxo... Una recepta molt bona i molt sana!
M'encanten les cremes de color carbassa, ja siguin de boniato, carbasses, pastanagues... hi ha espècies que els queden de meravella. La teva genial. La provaré. Gràcies per la recepta. Un petó.
canela
Hola a tots!
Quina alegria llegir-vos després de tants dies i poder-vos contestar:
Iris, les cremes són bona solució tant a l'estiu com a l'hivern oi?
Gloria, si si, vitamines a tope! Diuen que van bé per la vista i la pell, que els hem de cuidar encara més a l'estiu!
Xaro, espero que t'agradés!
Ruben, moltes gràcies, me n'alegro que t'agradin! i que ens ajudin a ser saludables!
Gemma, crema de carbassa fresqueta...ho hauré de provar!
Canela, doncs si t'agrada el carbassa, el suc que acabo de penjar també t'agradarà!
un petonàs!!
A
Publica un comentari a l'entrada