diumenge, 18 de juliol del 2010

Espaguetis al pesto




He preparat per primera vegada la mítica salsa pesto, aquella que és omnipresent a totes les cartes de restaurants, a les estanteries dels supermercats, aquí i allà, a tot arreu. He utilitzat la recepta del llibre "Cuchara de plata", la bíblia de la cuina italiana, i el resultat és molt bo i diferent a les altres salses pesto que havia tastat... és més densa, amb menys presència d'alfàbrega, gustosa i fina.

Ingredients:

- 150 ml d'oli d'oliva
- 25 fulles d'alfàbrega
- 40 pinyons
- 25 gr de formatge parmesà
- 25 gr de formatge pecorin

Preparació:

Simplement s'han de batre tots els ingredients amb el batedor elèctric. Podeu utilitzar 50 gr de parmesà enlloc d'una meitat de parmesà i l'altra de pecorino.

4 comentaris:

Emma's Bakery ha dit...

Ei!! quin cambi de look!! m'agrada molt!!
Quina bona p1inta aquests espaguetis!!
Ptns

La cuina vermella ha dit...

Carai quin nou estil més xulo, Anna!! Ens encanta com t'ha quedat! Aquest pesto sembla boníssim. Estem contents que el bloc torni a estar tant i tant actiu. Molts petons.

Margarida ha dit...

Quin look més modern!
Jo sóc de les que encara no han fet mai aquesta salsa, així que anotada queda.
Una abraçada

Jeroni ha dit...

Pesto?, pose'm-nos drets, és el mite de les salses per pasta! m'encanta, sóc un fan de l'alfàbrega. A més, si li treus el parmesà és la salsa ideal per menjar el dia avanç d'una mitja marató o triatló de les que fa el Jordi... i ben mirat, tampoc caldria treure-li el paremesà :).

Jeroni

PD: nosaltres li posem una punteta d'all i tampoc li queda malament.