Ingredients:
- 1 massa de pasta brisa
- 3 cebes
- 4 tomàquets vermells
- 100 gr de formatge Gruyère o Emmental ratllat
- 200 ml de crema de llet
- 4 ous
- 2 tassetes de llet freda
- sal i pebre
Preparació:
Pelar les cebes i tallar-les a rodanxes fines. Escalfar oli a una paella i sofregir la ceba a foc suau durant uns 45 minuts.
Col·locar la massa de pasta brisa sobre el motlle amb el paper de forn a sota, punxem la pasta i la cobrim amb paper d'alumini. Ho coem al forn preescalfat a 180ºC durant 10 minuts. Treiem el paper d'alumini, repartim uns 50 gr de formatge ratllat sobre la la massa i ho coem 10 minuts més.
Rentem els tomàquets i els tallem a rodanxes, treient amb les mans les llavors i l'excés de suc. Batre els ous, la crema de llet i la llet i ho salpebrem. Repartim la ceba sobre el motlle, després les rodanxes de tomàquet, aboquem la barreja d'ou i finalment repartim per sobre la resta de formatge ratllat.
Coure durant uns 30 minuts fins que quedi la superfície daurada i gratinada. Desmotllar i servir tèbia.
1 comentari:
Ho provaré. I la foto no és fatal, és real. Salut
Publica un comentari a l'entrada