dimecres, 27 d’agost del 2008

LES VACANCES


Mount Robson

Hola a tots!!!

Les vacances, tan esperades, m'han fet deixar de banda el kiwi i els blogs que segueixo desde pràcticament dues setmanes abans de marxar de viatge fins ara, tot plegat un més i mig. Ho he trobat a faltar, però no cal patir, el temps passa molt ràpid i el blog esdevé la teràpia perfecte per a superar la coneguda "depre post-vacacional".

El viatge a Canadà i Hawaii ha estat espectacular, i de mica en mica anirem postejant les nostres aventures al BCN2WRLD.

Tampoc vaig poder explicar d'altres "aventures" que vaig iniciar a Barcelona abans de marxar...vaig fer la meva primera Triatló, en aquest cas era la versió més curta, la super sprint. Va ser esgotador però em va encantar.

Em van quedar algunes receptes per penjar, poc rellevants, però que em resisteixo a deixar a la carpeta de fotografies sense compartir-les amb vosaltres.

Així doncs, em poso mans a l'obra!!! Benvinguts de nou al kiwi i prepareu-vos que vinc amb moltes ganes de fer receptes canadenques, americanes i hawaianes, espero seguir fent les classes de cuina italiana, tinc l'objectiu de trobar el millor pastís de formatge, assistir a totes les classes que la Gemma ens organitzi i, és clar, seguir fent moooolts sucs!!!

7 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Primer de tot felicitats per la teva triatló (volem veure fotos, eh!). I segon i més important, enhorabona per aquest magnífic viatge, per la cuina vermella t'hem trobat a faltar. Petons!

gemma ha dit...

Benvinguda! Espero la crònica del viatge :-)

Cuinagenerosa ha dit...

l'enhorabona per la triatló, m'encantaria fer-ne una com tu, però a mi només em van les dues rodes, sobretot nedant sóc força dolent.
espero com els altres les teves cròniques d'aquest viatge tan magnífic, de moment ja en tenim un tast amb el canvi de foto.

La Taula d'en Bernat ha dit...

Quina enveja, aquest viatge! I quines ganes de saber noves receptes canadenques, americanes i hawaianes. Uns amics nostres han estat a Nova York aquest estiu i ens han dit que s'hi menja moooolt bé. Sembla que encara hi ha alternatives a la clàssica hamburguesa americana...
Espero aquestes receptes amb candeletes!

Glòria ha dit...

Benvinguda una altra vegada. Ara et toca fer una mica de "marató" per posar-te al dia dels blocs. Els que ja treballem ja ho hem fet perquè, tot i que en època de vacances no es produeix tant, sempre hi ha coses interessants a veure.

Jo, com els altres, espero les receptes inspirades en les teves vacances.

Fins aviat

xaro ha dit...

Benvinguda Anna!! I felicitats per el teu primer triatlô, deus estar molt en forma, no??
Ja estic esperant les teves noves receptes, tant canadenques com hawaianes i també les italianes!!!!

No tot són postres ha dit...

Això sí que són vacances. Fes-nos unes quantes "dentetes" i explica alguna coseta!!!!
PTNTS
Dolça