Fa uns dies vem preparar aquest entreteniment del llibre "La cuina de Peter Pan" d'en Christian Escribà. Em va encantar el programa que van emetre fa temps a TV3 sobre els pastissos que preparen per encàrrec, quina passada! I em recorda a l'època en que estava de baixa maternal i m'empassava tots els programes de pastissos i cupcakes del Divinity Channel.
Us aviso que vaig posar menys sucre del que indica la recepta, diria que la meitat, i penso que la propera vegada directament no en posaré gens. Respecte els temps de forn i temperatura a mi no em va funcionar. Us poso la recepta original i en parèntesi el que recomano).
Ingredients:
- una poma
- 100 gr de sucre llustre
Preparació:
Encén el forn i preescalfa'l a 40ºC. Talla la poma el més fina possible amb un ganivet, o si tens una màquina de tallar embotits encara quedarà més fina.
Cobreix el fons d'una safata amb la meitat de sucre llustre. Col·loca a sobre els discos prims de poma. Cobreix els discos de poma amb la resta del sucre llustre. Pots fer servir un col·lador fi.
Posa la safata al forn durant 4 hores. Tasta-les i si no són prou cruixents deixa-les uns minuts més.
(jo les posaria a 80ºC durant 2 hores i després aniria comprovant com estan cada 30 minuts fins aconseguir que estiguin cruixents. Les meves, després de 4h a 40ºC encara estaven tovetes).
A continuació deixar-les refredar i ja estan a punt! Cruixents, bones i sanes ;)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada