dilluns, 11 de juliol del 2016

Penne rigate amb salsa de tomàquet i burrata


 

Ahir vem passar el dia amb el Jero, la Cèlia i les nenes. Aigua, sol, jocs, titelles, menjar, beure i riure!! Vem improvisar el menú, ja que el Jordi havia anat a dinar a un restaurant del Mercantic que ens encanta i li van agradar molt uns macarrons, que hem intentat reproduir, penso que amb molt d'èxit. Els repetirem de ben segur!


Ingredients per a 4 persones:

- 400 gr de pasta penne rigate (són els macarrons ratllats), si en feu el paquet de 500 gr seran plats abundants o tindreu una ració pel tupper ;)
- salsa de tomàquet (amb 1,5 kg de tomàquet madur, és a dir, la 1/2 de la recepta que linkejo)
- 2 burratas

Preparació:

Tota la feina que du aquesta recepta és preparar la salsa de tomàquet tal i com l'explico al meu post. 

Per tant, quan la tinguem preparada, només caldrà bullir la pasta amb força aigua i sal segons les instruccions del paquet o al vostre gust.

L'escorrem sense passar-hi aigua per sobre i l'aboquem directament sobre la paella on ja hi tenim la salsa de tomàquet calenta. Ho remenem bé perquè els penne quedin ben untats de salsa, tanquem el foc i posem unes quantes fulles d'alfàbrega fresca. Tornem a remenar (si ja n'havíem posat al preparar la salsa no cal posar-ne més, com volgueu).

Servim la pasta als plats i col·loquem a sobre la meitat d'una burrata (partim la burrata en dos i agafem tota la burrata que hi ha a l'interior, sense la pell de fora). Com la salsa és calenta, de seguida es comença a desfer la burrata i es va barrejant amb els penne, que queden molt melosos. 

Estan boníssims!!!