dijous, 14 de juliol del 2016

Capuccino fred de Baileys (Thermomix)




I per postres... capuccino fresquet de Baileys! Està mooolt bo, sobretot si t'agrada el Baileys, i ja veieu que el got és generós, pel que millor de postre que de cafè.

Ingredients per a 4 persones:

- 300 gr de llet sencera (perquè fagi més escuma)
- 100 ml de Baileys
- 1/2 tapa de cafè soluble normal o descafeinat, o 100 ml de cafè fred
- 100 gr de sucre o sacarina al gust
- 8-10 glaçons grans
- cacau en pols per esporvorejar per sobre la beguda

Preparació:

Posem tots els ingredients al vas de la Thermomix i programem 3 minuts velocitat 4. Posem un drap sobre la tapa per si surt una mica de líquid amb la força de trencar el gel.

Servim en gost o copes i esporvoregem amb cacau. Podem afegir algun glaçó més per mantenir la fredor.