La cuina està de moda i el gaspatxo és una de les receptes reines de l'estiu, amb tantes variacions, tan sa i fàcil de preparar... i tot i això moltes vegades acabem comprant el que venen al súper. Dic que està de moda perquè fins i tot l'altre dia el van fer servir de prova al programa TopChef, dóna joc!
Normalment faig el gaspatxo de tota la vida i he provat el de cireres. Per tant, és la tercera versió que en faig, molt més ràpida que la de cireres i súper refrescant.
Ingredients:
- 800 gr de tomàquets
- 400 gr de síndria sense pell
- 1 ceba tendra
- 1/2 pebrot verd
- aigua
Preparació:
Posar tots els ingredients al vas i triturar 1 minut a velocitat progressiva 5-10.
Afegir la quantitat d'aigua que volgueu i barrejar 30 segons a velocitat 9. Jo no hi vaig afegir gens d'aigua, ja va quedar prou líquid.
El podeu colar per si queda algun trosset de llavor. Decorar amb boletes de síndria.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada