dissabte, 17 de gener del 2015

Bombons de pernil



És la recepta d'un dels aperitius del nadal 2013, és per fer-lo cada any, vola rapidíssim! Sobretot mireu de no fer-lo gaire gran, millor que sigui de queixalada ;)


Ingredients:

- 150 gr de pernil salat allat fi
- 10 dàtils
- 1 grapat de nous pelades
- formatge Philadelphia
- una glaçonera
- oli per untar la glaçonera

Preparació:

Piquem els dàtils, tot retirant l'òs, i les nous. Han de ser trossets petits però que es notin. Els barregem amb unes cullerades de crema de formatge i omplim els forats de la glaçonera on prèviament hi haurem posat dues tires de pernil en forma de creu. Tanquem el farcellet i ho posem a la nevera tapat amb paper film perquè agafi consistència. Ho desmotllem i ja és llest per menjar!

Sincerament, em queda el dubte de si hi vaig barrejar també formatge parmesà en pols, ho podeu provar si us agrada!