dimecres, 16 de setembre del 2009

BO I SA: Pernil dolç amb pera i salsa agredolça



A veure si em poso al dia amb els Bo i Sa que m'he saltat! Aquest cap de setmana vaig fer aquest entrant que correspon al número de juliol i va resultar molt bo, sobretot per la salsa que queda dolceta i combina molt bé amb les peres i el pernil. Jo vaig carregar el plat més que la Rusqui, la gana és la gana!

Aquesta és la recepta:

(vaig utilitzar vinagre de Mòdena de qualitat)


6 comentaris:

Gemma ha dit...

UAU!!!!!!!! Com tot el que ve de la Rusqui, té una pinta deliciosa, perfecte per sorprendre i quedar bé davant de convidats exigents.
Quina casualitat, jo he posat avui mateix la recepta del CUINA de setmebre, je je je...

Anònim ha dit...

Hola Anna, he descobert el teu blog i m'agrada molt..les receptes, les que he vist em sembla que alguna podré fer..ara volia imprimir aquesta última però la pàgina on surt explicada es veu molt petit i no hi ha manera de que surti mes gran....no tens alguna opció per poder imprimir les receptes una per una...o igual no ho veig....vaja felicitats per la pàgina i si em pots ajudar m'anirà molt be.
fins aviat

Marta Padenous ha dit...

Les peres tenen tantes possibilitats!!!!! I si són de la Rusqui....mmmmm
Ptnts

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Una recepta boníssima!!! m´ha agradat molt i també veure la teva foto actualitzada...com t´ha crescut el cabell!!! estàs guapíssima...petonets

Núria ha dit...

Anna lo d'imprimir ja esta arreglat...ara si que un dia d'aquest faig la recepta....fins aviat

illetapitita ha dit...

Doncs aquesta recepta té una pinta deliciosa, quan la vaig veure a la revista vaig pensar que algun dia la faria.
Salut!