diumenge, 21 de desembre del 2008

Dry Martini sòlid



Aquest dissabte hem fet un dinar amb la Laura, la Cèlia la Joana i el Jeroni, i el tret de sortida ha estat aquest aperitiu de Dry Martini sòlid, que he tret del blog el cullerot festuc. Només cal reproduir el comentari del Jeroni: "si, molt bé, però només n'hi ha un?"

Vem haver d'improvitzar una mica, ja que pensàvem que les cubiteres que tenim a casa són prou grans, però no és així...en tenim en forma de bastonet, creu, miniboletes, però no hi cap bé l'oliva a cap d'elles. Per això vem decidir fer el Martini per una banda i punxar l'oliva a continuació. M'agrada més la idea de que quedi l'oliva al mig...d'aquesta setmana no passa que compro unes cubiteres com déu mana!!!

Ingredients:

- 10 olives farcides d'anxoves
- 100 ml de Martini blanc sec
- un raig de ginebra
- 8 gr de fulls de gelatina neutra

Preparació:

Remullar la gelatina amb aigua freda. Escalfar el Martini i la ginebra a 25ºC. Afegir de mica en mica la gelatina al cassó amb la beguda, tot remenant. Abocar la barreja a les cubiteres, on hi haurem posat abans una oliva a cada cubito.

Deixar refredar a la nevera un mínim de 2 hores.

11 comentaris:

Brad ha dit...

I like this idea.
Brad

La cuina vermella ha dit...

I és que és un aperitiu de: quedar-se amb la penya, oi? (i és facilíssim!).

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Quina recepta tan original, m´ha encantat per un sopar d´amics!!!

Maria ha dit...

Anna, bonica, em descuido i ja en tens dos penjats. Tant l'estofat com el dry t'han quedat molt be.
Aprofito i et desitjo unes bones festes... Petons.

El cullerot Festuc ha dit...

Anna, jo les meves cubiteres eren de l'Ikea...sinó a un xino tb en trobaras! encara que amb l'oliva a sobre també queda super bé!!!!!
Petunets,
Eva.

Gemma ha dit...

Jo també trobo que amb l'oliva s sobre queda molt bé i amb les formes d'estrella fa molt Nadal...
Jo també els he fet unes quantes vegades i sempre tenen molt èxit... je je je, la frase i només un? la diu molta gent ;)

enric ha dit...

Des que ho vaig veure al bloc de l'Eva, que em deleixo per aquesta exquisita presentació. L'enhorabona. Aprofito, Anna, per desitjar-vos unes BONES FESTES.

Anònim ha dit...

Y esto se puede hacer con cualquier combinado...ojo al dato!!!

Felicidaes, que interesante..

Saludos
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/

OLLES I SOMRIURES ha dit...

És la segona vegada que veig aquesta aposta tant original. Amb això segur que triomfes amb els convidats, només per la seva originalitat.
Bones Festes i bon any9
Salut!!!!

Mercè ha dit...

Anna, amb tants blogs i crec que encara no t'he felicitat... així doncs, Bones Festes i Feliç 2009!! Una abraçada!

Xevi Bras ha dit...

Eps, l'altre dia l'Anna ens va fer el dry martini sòlid, osti quin descobriment! Merci per la idea! Com comento al nostre bloc, bo, bonic i divertit! Bon profit!