diumenge, 21 de desembre del 2008

Estofat amb salsa exòtica



És una altra de les receptes que he après del Giuseppe...la va fer just abans de Sant Joan, i mig any més tard l'he preparat per dinar amb el Sergi i la Mònica. Després de dinar, un Ticket to Ride! Moni, no hi ha qui et guanyi!!!

Ingredients per a 4 persones:

- 1/2 kg de carn de vedella per estofar
- 2 cebes mitjanes
- 1 branca d'api
- 1 pastanaga
- 1 porro
- sal i pebre
- llet de coco
- llet d'ametlles
- bolets (moixernons i shiitakes, per exemple)
- julivert
- curry
- cúrcuma
- caldo d'au

Preparació:

Posem oli a una paella i afegim la carn de vedella que es vagi fent. Anem afegint la verdura picada (les cebes, l'api, la pastanaga i el porro). Salpebrar. Afegir els bolets tallats. Quan la verdura està sofregida, posem a la paella 150 ml de llet de coco, unes branques de julivert picat, i 150 ml de llet d'ametlles. S'hi posa mitja cullerada de curry i una culleradeta de cafè de cúrcuma.

Afegir un cullerot de caldo d'au i deixar-ho coure a foc lent entre 45 minuts i una hora, fins que la carn quedi ben melosa.

Ja ho veieu, és força senzill, i acompanyat d'arrosset és un plat molt complert.

1 comentari:

Cuinagenerosa ha dit...

anna, m'encanta aquesta fusió del ficandó amb l'orient llunyà, devia estar boníssim.