Avui he preparat uns quants plats per un dinar amb amics. Dia assoleiat i bona companyia.
Començo pel que m'ha agradat més tots, una quiche que combina deliciosament el dolç i salat, me la quedo com a TOP del Kiwi!
Ingredients:
- 200 gr de carbassa
- 3 ous
- 300 gr de nata amb 35% MG
- 1 culleradeta de sal
- 1 pessic de pebre negre
- 60 gr de formatge de cabra
- oli d'oliva
- 1 làmina de pasta brisa
- 10 figues fresques (jo n'he fet servir unes 6)
- 5 fulles d'alfàbrega fresca
- 3 ous
- 300 gr de nata amb 35% MG
- 1 culleradeta de sal
- 1 pessic de pebre negre
- 60 gr de formatge de cabra
- oli d'oliva
- 1 làmina de pasta brisa
- 10 figues fresques (jo n'he fet servir unes 6)
- 5 fulles d'alfàbrega fresca
Preparació:
Pelem la carbassa i la tallem a dauets. L'escaldem 5 minuts en aigua bullent, la colem i refredem.
Triturem els ous amb la nata, la sal, el pebre i el formatge de cabra.
Col·loquem la massa brisa a un motlle rodó d'us 20 cm. Punxem la base i ho enfornem 10 minuts a 180º o seguint les instruccions de la marca.
Mentrestant tallem les figues a quarts o més petita i cal.
Aboquem el farciment per sobre de la base i afegim les figues pel damunt.
Enfornem la quiche 30-35 minuts a 180º, fins que hagi quallat.
La desmotllem i repartim per sobre fulles d'alfàbrega picada.
Boníssima!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada