La segona és la que us deixo en aquesta entrada, acompanyada d'una mica de verd, indispensable pels àpats!!
Ingredients per a 4 persones:
- 4 moniatos
- 1 botifarra blanca
- 1 poma
- un grapat de nous pelades
- formatge ratllat
Preparació:
Escalfem el forn a 210ºC, netegem els moniatos, els emboliquem amb paper d'alumini i els coem 1 hora i mitja. Els deixem refredar.
Els tallem per la meitat i hi fem un forat amb una cullera, sense arribar a la pela i procurant que no es trenquin. Reservem la polpa que hem tret a un bol.
Separem la tripa de la botifarra i la tallem a rodanxes no gaire gruixudes. Pelem la poma i la tallem a dauets.
Escalfem una paella a foc baix, i hi posem la carn de la botifarra. Quan hagi canviat de textura i s'hagi desfet el greix, la retirem del foc i hi posem els cubs de poma i les nous, una mica esmicolades amb les mans.
Ho barregem tot i afegim la polpa reservada. Ho mesclem bé.
Farcim els moniatos i el posem a una safata de forn amb un ful de paper antiadherent. Els cobrim amb formatge ratllat i ho gratinem a 180ºC, 10 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada