dimecres, 3 de febrer del 2010

Carxofes amb ous de guatlla



Aquesta recepta la vaig treure del Lectures Especial Cuina d'aquest nadal. A la foto de la revista es veu calrament que ells van fer els ous ferrats, és una altra opció.

Ingredients per a 4 persones:

- 12 carxofes mitjanes
- suc de llimona
- farina
- oli d'oliva suau
- sal
- 12 ous de guatlla
- caviar o olivada

Preparació:

Rentar les carxofes i treure'ls les fulles exteriors fins arribar als cors. Tallar les puntes i eliminar els pelets que queden al centre amb cura. Reservar els cors en un vol amb aigua i suc de llimona perquè no s'oxidin. Quan estiguin tots, treure'ls del vol i escorre'ls bé.

Arrebossar els cors de carxofa amb farina i fregir-los a una paella amb abundant oli calent. Deixar-los escórrer sobre paper absorbent. Preescalfar el forn a 180ºC.

Salar els cors de carxofa i trencar un ou a sobre de cada forat. Col·locar a una safata de forn i deixar coure fins que els ous estiguin quallats. Treure del forn i col·locar tres cors de carxofa a cada plat (o tots a un plat per picar). Decorar amb una mica de caviar o olivada (jo me'n vaig oblidar a l'últim moment!).

3 comentaris:

Cristina ha dit...

Quin goig que fan aquestes carxofes, semblen niuets!!

No tot són postres ha dit...

M'encanta, m'encanta, m'encanta...ja sé com faré les properes carxofes!
PTNTS
Dolça

Meow ha dit...

Here you can find poker tournaments organized by the best poker rooms online. Tournaments have become very popular among online poker players, not least because you can win big money for little effort. Tournaments run in most cases no-limit and with increasing blinds, which guarantees that one can determine a winner within a certain time. Below you can see all the poker tournaments going on in the future and also filtered using various criteria to find specific types of tournaments.


typy
pokerturneringar