diumenge, 31 d’agost del 2008

Batut de suc de taronja i gerdons



Simplement un suc molt bo, dolç i refrescant a la vegada, ja que els gerdons (frambuesas), els tenia guardats al congelador.

Ingredients per a un got:

- el suc de 2 taronges
- un grapat de gerdons

Preparació:

Batre-ho a la batedora fins que els gerdons quedin ben triturats i el suc sigui fi. Se li pot afegir sucre segons el gust.
Queda un color i una textura preciosos...t'agradarà abans de provar-lo!

4 comentaris:

auf dem Weg ha dit...

Oh!

Rodant pel mont Bloggeru he arribat aquí! M'ha fet gràcia l'endevinalla i he dit, aquí estic jo per respondre-la! L'OU! (ara ve quan la responc malament xD)

I pel que fa a les receptes (q de fet és el més important aquí), n'hi ha de mooolt bones! I algunes que provaré de fer! :P Encara que jo a la cuina sóc de coses senzilles (encara que m'agradaria tenir traça i paciència per fer coseeetes elaborades).

Molts petons noia!

Pancho Ramirez ha dit...

Cuando la conjunción de calores hormonales hacen de tu cuerpo una pasión de deseo y tu mirada se pierde en el firmamento estrellado buscando ansiosa el planeta Plutón, ese es el momento adecuado para tener un encuentro carnal, tierno y frenético a la vez, con el Genio imperturbable, con el Viril entre viriles, con el más grande ser que el Universo parió desde el Big Bang, osease modestamente, YO el Gran Monotributo, el padre del Blog, el creador de Internet, el motivador de tu punto G, el creador de la melancolía de las tardes de otoño, el Supremo Hacedor del Océano Atlántico, el numen inspirador del orgasmo múltiple femenino...YO tu amo y señor, YO el generador de tus sueños mas lascivos...No desesperes mimosona, estás dentro de las privilegiadas que han de copular con el Dios (YO), esperame guapaaaa...

Gemma ha dit...

Ben tornada! Ja estic esperant amb ganes totes aquestes receptes canadenques que faràs... Quina sort fer un viatge així!
Jo també acabo d'arribar, però de seguida amb poso a la feina amb els tallers de cuina ;)

Irene ha dit...

Bones!
Acabo de descobrir el teu blog per un missatge que tu has deixat al meu (el que té la blogosfera culinària, al final ens coneixerem tots!). I la veritat és que ha segut una sopresa molt agradable! Les receptes tenen una pinta genial, a veure quan et visito amb una mica més de temps i miro amb deteniment tots els posts que has publicat, de segur que t'acabo copiant alguna recepta! Per cert, espero que no et molesti que t'hagi afegit a la llista dels meus blogs preferits...

Quina llàstima que no visqui a Catalunya, sempre em perc tots els cursos que organitza la Gemma! A veure si alguna vegada sona la flauta i us hi puc acompanyar, que em faria molta gràcia conéixer-vos a tots!

Irene