diumenge, 18 de maig del 2008

Batut de plàtan



Un batut abans de la classe d'spinning per agafar forces!

Ingredients:

- 1 plàtan
- 1 got de llet de soja
- 1 cullerada de mel

Preparació:

Posar la llet a la batedora. Afegir el plàtan tallat a trossets i finalment una cullerada de mel. Batre fins que quedi un batut ben fi.

(Eli, aquest no és per tu ;)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em semblem molt interessants totes les receptes que proposes. En aquests moments estic molt interessada amb els batuts perquè tenc una nina de nou mesos que m'ha sortit poc menjadora però pareix esser que la fruita i els iougurts li agraden molt. Hi ha algunes receptes on proposes utilitzar la licuadora però jo només tenc batidora. Creus que paga la pena comprar una licuadora? En cas que la teva resposta sigui afirmativa, em pots aconsellar algun model o donar algun consell?

Gràcies per tot.
Ah, jo no tenc cap blogg.De moment només em dedic a navegar i disfrutar de les magnífiques propostes que hi ha a la xarxa.

Anna ha dit...

Hola Inés! Gràcies pel teu comentari. Respecte a comprar o no una liquadora, depèn de l'ús que creguis que li faràs. Jo la utilitzo força, tot i que també va a èpoques. Amb la batedora, les barreges sempre queden més espesses, que per una banda és bo ja que et menges les fibres de la fruita, però per altra banda hi ha gent que no li agrada la textura. Amb la liquadora els sucs queden molt suaus, i pots utilitzar beure fruita i verdura diferent de les taronges i les llimones. Has de vigilar perquè per fer els sucs en general s'utilitzen més peces de fruita que en els batuts, i has d'anar en compte amb el sucre de la fruita (ho dic per la nena). Jo en tinc una de bàsica, la Moulinex, i si que et diria que a vegades em sembla que desaprofita una mica la fruita...millor comenta-ho a la tenda.
Si te la compres, segur que us divertiu molt, fent sucs i bebent-los!!

una abraçada.