diumenge, 12 d’abril del 2009

www.calaixdesastre.cat



El setmanari del lleure de l’Alt Penedès, Anoia, Baix Penedès, Baix Llobregat (nord) i el Garraf

Al mes de gener vaig rebre un mail del setmanari "Calaix de Sastre", on em proposaven col·laborar a la seva secció de receptes. Em va fer moltíssima il·lusió i de seguida vaig acceptar.

Es tracta d'un setmanari que es distribueix a cinc comarques, fan una tirada de 40.000 exemplars setmanals i amb un potencial de més de 500.000 habitants. És gratuït i tracta temes bàsicament de lleure i amb reportatges i articles d'actualitat, amb diferents seccions.

En la secció gurmet cada setmana publiquen una recepta i de moment ja n'han utilitzat tres d'El kiwi.

Hi he vist també receptes d'altres blocàires coneguts...la marea blogger és imparable!!

Aquestes són les que han publicat fins ara:
- Bacallà amb crosta
- Amanida de calamars i espàrrecs verds
- Macarrons amb espàrrecs verds i carxofes

Feia temps que volia compartir-ho amb vosaltres i donar gràcies al team de "Calaix de Sastre" per comptar amb mi!!!

9 comentaris:

  1. I nosaltres molt satistets i agraïts per la teva col·laboració.
    Uns plats molt engrescadors i una presentació excel·lentt
    Salut

    ResponElimina
  2. Me n'alegro molt per tu. Creu-me, com a periodista et puc dir que hi ha poques coses a la vida comparables al "subidón" de veure's publicat en un mitjà! Moltes felicitats.

    ResponElimina
  3. Felicitats! Fa il·lu veure la recepta en paper, eh? Queda molt xula :)

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats!!! T'ho mereixes!!!
    Ptnts

    ResponElimina
  5. L'enhorabona, Anna, i l'enhorabona, està clar, als lectors de "Calaix de sastre". ;)

    Aquesta llaminera a la mostassa que proposes m'ha encantat i, a més a més, ideal per fer quan vas enfeinat.

    ResponElimina
  6. Moltes felcitats Anna!!!!!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  7. No mes tinc dues paraules...
    im presionant!!!!

    ResponElimina
  8. Enhorabona, he estat xafardejant el calaix de sastre, i he vist també, receptes de la Gemma i d'altres bloggers, quina il·lu!!

    ResponElimina