diumenge, 12 d’abril del 2009

Llaminera de porc a la mostassa



Plat senzillíssim i "resulton" que vaig preparar un cap de setmana per dinar. Vaig agafar la recepta del blog "
DIT I FET" de la Maria José:

Ingredients per a 4 persones:


- llamineres de porc per a 4 persones
- oli d'oliva verge extra
- mostassa a l'antiga
- vi blanc
- sal

Preparació:

En una safata que pugui anar al forn, posar el filet i untar-lo per tots els costats amb la mostassa. Salar i regar amb una mica d'oli d'oliva i un bon raig de vi blanc.


Posar al forn a 200ºC de 20 a 30 minuts. Filetejar i servir acompanyat d'arròs o puré de patata.

Boníssim!!!

10 comentaris:

  1. Jo també el faig aquest rellom i està boníssim, en faig una altra versió amb salsa de formatge que no està gens malament
    Una abraçada
    Ester

    ResponElimina
  2. ep! Hola Anna! Aquesta me l'apunto!
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Les receptes amb llaminera de porc donen bon resultat. Queda molt intens el gust de la mostassa?.

    ResponElimina
  4. Hola Anna, aquestes son les receptes que més m'agradant. Senzilles i molt bones. Salutacions

    ResponElimina
  5. Aquesta és d'aquelles recpetes senzilles i bones!
    Salut!

    ResponElimina
  6. Anna, quina casualitat! Ahir vam menjar llaminera de porc! No tenia massa temps per cuinar i el vaig fer rapidet al forn! S'hi nota molt la mostassa?? (A nosaltres no ens agrada massa, però reconec que hi ha salses que hi dóna un toc molt bo).
    Petons!

    ResponElimina
  7. A mi si que m'agrada la mostassa i aquest rellom te molt bona pinta!!!

    ResponElimina
  8. Aquesta segur que ens encanta.
    Je, je... no es cap indirecte.

    ResponElimina
  9. Ehhhh que bé que vos agradàs la recepta!!!! estic molt contenta,i és cert que es prepara en un tres i no res...petonets maca!!!

    ResponElimina
  10. gràcies pel consell Pilumm!!!

    ResponElimina