Aquesta és la recepta escollida del Descobrir cuina 91, i he de dir que m'ha sorprès gratament per la seva suavitat. També vaig provar de fer el bròquil que proposa la Carme Ruscalleda amb patates i salsitxes, fet al forn amb unes ametlles torrades per sobre, molt recomanable. La recepta que em queda pendent del menú de febrer és el déntol, carbassa i fulla ostra, que quan vagi millor de temps em disposaré a cercar.
Vaig utilitzar formatge grogonzola, és l'únic canvi que he fet aquesta vegada ;)
Anna, m'encanta aquesta nova secció que vas inaugurar el mes passat, ja és de les meves preferides... i es que la Ruscalleda ens agrada a tots, oi?
ResponEliminaJa tinc ganes de veure el déntol, només per trobar tots els ingredients ja em sembla una recepta força complicada... a veure si la fas ;)
Anna, et felicitem per aquesta secció que de ben segur es ben celebrada per tothom! Aquest mes al comprar la recepta vaig pensar: quina recepta farà l'Anna? quina recepta farà la Gemma??
ResponEliminaLa teva tria és genial i exquisida. Moltes gràcies Anna
Anna, molt bona elecció aquesta nova secció! A mi encara no m'ha arribat. ;) Però així que la tingui ja en faré alguna recepta.
ResponEliminaAquesta que ens presentes té tots els avantatges, bo, sa i senzill de preparar! ;)
Per cert, tens una sorpresa esperant-te al meu blog. :)
Petons!
Moltes gracies, per aquesta recepta,
ResponEliminam´ha agradat molt.
Hola Anna! Molt bona aquesta recepta!!! Queda apuntada!
ResponEliminaEndavant amb la nova secció, la seguirem segur!
ResponEliminaPer cert, aquesta recepta és deliciosa!
A mi tb m'agrada aquesta nova secció!!!
ResponEliminaPer sopar em faré aquest plat, doncs tinc de tot a la nevera i m'has donat una bona idea.
La meva mare sempre ens feia les endivies amb formatge blau, la cmbinació és genial!!!! Amb gorgonzola tb ha de quedar boníssim!!! Jo tb vaig fer el broquil! ;)
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Ui, Anna, te m'havies passat... Tu sempre o gairebé sempre ens presentes receptes sanes, eh?
ResponEliminaPetons
Ei, Anna, feia dies que no passava per aquí i veig que estàs en plena forma. Les darreres receptes que ens proposes són ben interessants. M'ha encantat aquest batut de iogurt amb gaspatxo de poma, i el toc de la menta li ha de donar un toc ben refrescant...
ResponEliminaContinuo llegint quan tingui una altra estoneta.
Petonets!
Sí que ha d´esser boníssima aquesta recepta i a més bona de fer i preparar...petonets
ResponEliminaQue bó!!! Seguirem aquesta secció...
ResponEliminaUn saludo
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/
hola, ana!
ResponEliminaexelente plato, pero no se abre la receta para verla.
Gràcies a tots pels comentaris!
ResponEliminaHe pogut modificar la foto i ja es pot llegir bé la recepta clicant sobre la imatge. Disculpeu!!!
Gràcies a tots pels comentaris!
ResponEliminaHe pogut modificar la foto i ja es pot llegir bé la recepta clicant sobre la imatge. Disculpeu!!!