diumenge, 21 de desembre del 2008

Dry Martini sòlid



Aquest dissabte hem fet un dinar amb la Laura, la Cèlia la Joana i el Jeroni, i el tret de sortida ha estat aquest aperitiu de Dry Martini sòlid, que he tret del blog el cullerot festuc. Només cal reproduir el comentari del Jeroni: "si, molt bé, però només n'hi ha un?"

Vem haver d'improvitzar una mica, ja que pensàvem que les cubiteres que tenim a casa són prou grans, però no és així...en tenim en forma de bastonet, creu, miniboletes, però no hi cap bé l'oliva a cap d'elles. Per això vem decidir fer el Martini per una banda i punxar l'oliva a continuació. M'agrada més la idea de que quedi l'oliva al mig...d'aquesta setmana no passa que compro unes cubiteres com déu mana!!!

Ingredients:

- 10 olives farcides d'anxoves
- 100 ml de Martini blanc sec
- un raig de ginebra
- 8 gr de fulls de gelatina neutra

Preparació:

Remullar la gelatina amb aigua freda. Escalfar el Martini i la ginebra a 25ºC. Afegir de mica en mica la gelatina al cassó amb la beguda, tot remenant. Abocar la barreja a les cubiteres, on hi haurem posat abans una oliva a cada cubito.

Deixar refredar a la nevera un mínim de 2 hores.

11 comentaris:

  1. I és que és un aperitiu de: quedar-se amb la penya, oi? (i és facilíssim!).

    ResponElimina
  2. Quina recepta tan original, m´ha encantat per un sopar d´amics!!!

    ResponElimina
  3. Anna, bonica, em descuido i ja en tens dos penjats. Tant l'estofat com el dry t'han quedat molt be.
    Aprofito i et desitjo unes bones festes... Petons.

    ResponElimina
  4. Anna, jo les meves cubiteres eren de l'Ikea...sinó a un xino tb en trobaras! encara que amb l'oliva a sobre també queda super bé!!!!!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  5. Jo també trobo que amb l'oliva s sobre queda molt bé i amb les formes d'estrella fa molt Nadal...
    Jo també els he fet unes quantes vegades i sempre tenen molt èxit... je je je, la frase i només un? la diu molta gent ;)

    ResponElimina
  6. Des que ho vaig veure al bloc de l'Eva, que em deleixo per aquesta exquisita presentació. L'enhorabona. Aprofito, Anna, per desitjar-vos unes BONES FESTES.

    ResponElimina
  7. Y esto se puede hacer con cualquier combinado...ojo al dato!!!

    Felicidaes, que interesante..

    Saludos
    Jorge
    http://pocohecho.wordpress.com/

    ResponElimina
  8. És la segona vegada que veig aquesta aposta tant original. Amb això segur que triomfes amb els convidats, només per la seva originalitat.
    Bones Festes i bon any9
    Salut!!!!

    ResponElimina
  9. Anna, amb tants blogs i crec que encara no t'he felicitat... així doncs, Bones Festes i Feliç 2009!! Una abraçada!

    ResponElimina
  10. Eps, l'altre dia l'Anna ens va fer el dry martini sòlid, osti quin descobriment! Merci per la idea! Com comento al nostre bloc, bo, bonic i divertit! Bon profit!

    ResponElimina