dimarts, 9 de desembre del 2008

Batut de poma amb llet de soja



El nom s'explica per si sol ;)

Ingredients per a un got:

- 1 gotet de llet de soja
- una poma pelada i tallada a trossos
- 1 cullerada de xarop de gingebre

Preparació:

Es posen tots els ingredients a la batedora, començant per la llet i acabant pel xarop de gingebre. Batre durant uns minuts fins que quedi fi.

Ara que s'acosten les festes ja podem començar a preparar l'estómac pels àpats familiars...i entre àpat i àpat, un suc de fruites per tirar avall!

11 comentaris:

  1. anna,
    des de que tinc al nen m'he passat a la llet de soja... tu que n'ets consumidora quina marca compres?
    records!

    ResponElimina
  2. Aquest batut ha de ser deliciós.I pel que fa a la salut, doncs, no hi ha paraules. Batut anticolosterol total.
    Salut!!!!

    ResponElimina
  3. Gemma, no soc massa original, compro la vivesoy de Pasqual, i la trobo bona...

    Anticolesterol total!!

    ResponElimina
  4. Ara feia dies que no posaves batuts, eh?. Aquest ha de ser molt suau.

    Fins aviat

    ResponElimina
  5. Anna, una recepta ideal per entre àpats tal com dius! ;)

    ResponElimina
  6. Com és el xarop de gingebre? I on el compres?

    ResponElimina
  7. Un bon batur per esmorzar o berenar, molt bó!!!

    Salutacions,
    Jorge
    http://pocohecho.wordpress.com/

    ResponElimina
  8. Sí, aixó del xarop de gingebre que és?
    Gemma, pensava que eres tu la del nen i quina sorpresa perquè, quan l'havies tingut?

    ResponElimina
  9. Què original!! m´agradaria tastar-lo però no se on podria comprar el xarop de gingebre, a Eivissa no es troba tot...petonets

    ResponElimina
  10. Ummmm que rica esta tarta, desde luego es un placer absoluto la tarta sacher, te quedó preciosa.

    Besotes

    ResponElimina
  11. Gemma, Maria i Maria José, disculpeu per contestar-vos tan tard! El xarop de gingebre seria un xarop similar al de fulla de Maple (el sirope canadenc) però una mica més espès. El vaig descobrir quan un conegut em va preparar un te i enlloc de posar-hi sucre hi va posar aquest xarop...que és totalment natural i més "sa" que el sucre (vamos que si prens molts tes, acabes prenent massa sucre, si t'agraden dolços com a mi). El vaig comprar a una tenda de Barcelona especialitzada en aliments biològics, orgànics, dietètics, etc. Si hi voleu anar buscaré l'adreça perquè ara no ho trobo (era per Mallorca a la vora de Muntaner diria...). La marca és Ginger syrup de Terrasana. També és molt bo amb el iogurt!
    Una abraçada!!!

    ResponElimina