Ja fa molts dies que no penjo cap post de pans, i és que quan una cosa t'agrada, costa de canviar. Ens hem acostumat al pa integral acompanyat de pipes, festucs o nous. Per variar una mica, hem fet un pa de farina blanca amb ametlles i avellanes. El per què, doncs és "culpa" de la parada de fruits secs del mercat de la Llibertat, on ens van oferir provar les avellanes i de seguida vem visualitzar-les dins del pa!
Ingredients per a un pa de 750 gr:
- 560 gr de farina
- 300 ml d'aigua
- 15 gr de mantega
- 10 gr de sucre
- 16 gr de sal
- 14 gr llevat de forner
- 50 gr d'avellanes torrades
- 50 gr d'ametlles torrades
Preparació:
Posar tots els ingredients a la panificadora, dels més líquids als més sòlids. Utilitzar el programa per fer pa basic (a la panificadora Taurus my bread és el nº1 i dura 2.50 hores).
Torradet amb un rajolí d'oli, ens l'hem cruspit en un no res!!!
Ingredients per a un pa de 750 gr:
- 560 gr de farina
- 300 ml d'aigua
- 15 gr de mantega
- 10 gr de sucre
- 16 gr de sal
- 14 gr llevat de forner
- 50 gr d'avellanes torrades
- 50 gr d'ametlles torrades
Preparació:
Posar tots els ingredients a la panificadora, dels més líquids als més sòlids. Utilitzar el programa per fer pa basic (a la panificadora Taurus my bread és el nº1 i dura 2.50 hores).
Torradet amb un rajolí d'oli, ens l'hem cruspit en un no res!!!
anna, els que feu pa em provoqueu una sana enveja. de fet, fa poc vaig estar a punt de comprar la panificadora del lidl, que diuen que va molt bé, però es veu que a les deu del matí ja no en quedaven enlloc, de tanta febre panarra que hi ha. un dia d'aquests faré el cop de cap definitiu i aleshores provaré les teves receptes.
ResponEliminaAnna, fans uns pans que fan pujar l'ànim a tothom! quin gustet més bo amb les avellanes...
ResponEliminaManel, anem-la a comprar junts que a l'igual ens fan descompte, no??
petons!
Jo tambè sóc de les de fer pa, però ja gairebé no faig servir ni la pani...a ma i al forn.
ResponEliminaAquest pa té una pinta magnífica..
Núria