Un batut molt refrescant! De la batedora al got i endins!
Ingredients per a 1 persona:
- 1 tall generós de síndria
- 1 iogurt natural
- 1 cullerada de mel
- suc de llimona
Preparació:
Treure la closca de la síndria i tallar-la a trossets. Posar-los a la batedora amb el iogurt, la mel i un raig de suc de llimona. Batre durant un minutet. La síndria té tanta aigua que la textura és més de suc que de batut.
Uauuu!! Quin batut més estiuenc!! A mi m'agrada molt menjar fruita però la síndria m'empipa molt... Potser serà la manera que en mengi!!
ResponEliminaM'encanta la síndira!!!!
ResponEliminaJa fa 3 setmanes que en compro i surt molt bona. Aquest any crec que s'ha avançat la temporada, oi?
Aquest suc me'l faig avui mateix per berenar!
mmm.... Boníssim!
ResponEliminaA l'estiu, amb la caloreta venen tan de gust els sucs naturals!
Fins ara!
Ei, quina bona pinta que fa aquest batut! És una boníssima opció per prendre a mig matí, oi?
ResponEliminaÒstres, quina gran idea! Ja tinc les postres del sopar de dissabte! Moltes gràcies! Si no et fa res, et copio la recepta...
ResponEliminaDoncs ja t'he copiat la recepta. Aquest dissabte la vaig provar amb uns amics i va quedar deliciosa!
ResponEliminaVeig que us agrada la síndria! Doncs tinc alguna altra recepta...la faré més endavant ;)
ResponElimina