Ingredients:
- 150 g de formatge gorgonzola (o rocafort)
- 4 ous
- 90 g de mantega tova
- 150 g de farina
- 50 g de nous
- 250 cc d’aigua
- oli abundant per fregir
Preparació:
Poseu un cassó al foc amb l’aigua, la mantega a trossets i un pessic de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la farina de cop i remeneu-ho amb força fins que es formi una bola que es separi de les parets. Aboqueu la pasta en un bol i dexeu-la refredar lleugerament.
Mentrestant, trossegeu les nous, aixafeu el formatge i reserveu-ho. Efegiu els ous a la pasta, un a un, treballant la pasta entre ou i ou fins que quedi ben unida i fina. Finalment, barregeu-hi el formatge i les nous.
Poseu oli abundant a un cassó. Agafeu porcions de pasta amb una cullera i amb l’ajuda d’una altra cullera aneu-les tirant a l’oli i fregiu-les. Pocureu que l’oli no sigui massa calent. Feu-los petitons que us quedaran més bons.
- 150 g de formatge gorgonzola (o rocafort)
- 4 ous
- 90 g de mantega tova
- 150 g de farina
- 50 g de nous
- 250 cc d’aigua
- oli abundant per fregir
Preparació:
Poseu un cassó al foc amb l’aigua, la mantega a trossets i un pessic de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi la farina de cop i remeneu-ho amb força fins que es formi una bola que es separi de les parets. Aboqueu la pasta en un bol i dexeu-la refredar lleugerament.
Mentrestant, trossegeu les nous, aixafeu el formatge i reserveu-ho. Efegiu els ous a la pasta, un a un, treballant la pasta entre ou i ou fins que quedi ben unida i fina. Finalment, barregeu-hi el formatge i les nous.
Poseu oli abundant a un cassó. Agafeu porcions de pasta amb una cullera i amb l’ajuda d’una altra cullera aneu-les tirant a l’oli i fregiu-les. Pocureu que l’oli no sigui massa calent. Feu-los petitons que us quedaran més bons.
Vaia menú Anna!!!...Quina pinta que fa tot...em quedo amb el xupito de foie...em torna boja...ho probaré en el proper sopar de quedar bé amb els amics!!!!... ;)
ResponEliminaA Islandia????...Ha de ser ben bonic...tinc uns amics que ho van fer amb autocaravana i els hi va agradar molt!!!
Petunets,
Eva (Terrassa)
Guuuauuuu! Els faig seguríssimmmm!!!
ResponEliminaQuina pinta! A més segur que aquesta massa també la podríem fer amb la panificadora no?
ResponElimina