Està molt de moda fer tastets de cremes com a entrant d'un menú. En aquest cas vem prendre una ració més abundant, però es pot servir com a xarrup.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 ceba
- 1/2 porro
- 250 gr de pèsols congelats
- oli i vinagre
- sal i pebre
Preparació:
Tallar la ceba pelada i el porro a la juliana i sofregir-los amb una mica d'oli fins que s'enrosseixin. Afegir els pèsols congelats i mig litre d'aigua calenta; salpebrar. Deixar coure durant uns 8 minuts.
Batre-ho amb la batedora i passar-ho pel passapurés. Corregir el punt de sal, tirar un rajolí de vinagre segons el gust per donar-li un toc diferent i remenar. Podeu tirar unes gotetes d'oli al final com a motiu decoratiu.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 ceba
- 1/2 porro
- 250 gr de pèsols congelats
- oli i vinagre
- sal i pebre
Preparació:
Tallar la ceba pelada i el porro a la juliana i sofregir-los amb una mica d'oli fins que s'enrosseixin. Afegir els pèsols congelats i mig litre d'aigua calenta; salpebrar. Deixar coure durant uns 8 minuts.
Batre-ho amb la batedora i passar-ho pel passapurés. Corregir el punt de sal, tirar un rajolí de vinagre segons el gust per donar-li un toc diferent i remenar. Podeu tirar unes gotetes d'oli al final com a motiu decoratiu.
Millor prendre-la tèbia o freda.
La copiem pel proper sopar amb amics! té una pinta fantàstica. Gràcies Anna!
ResponEliminaEp!
ResponEliminaJo també el copio! Ja tinc la part del sopar que em faltava per avui!
Salut!