divendres, 15 de febrer del 2008

Mousse de xocolata negra facilíssima



Ingredients per a 4 persones:

- 150 gr de xocolata negra a trossets
- 5 ous, separades clares i rovells
- 2 culleradetes de rom, licor de cafè o conyac (opcional)

Preparació:

Fondre la xocolata al microones o al bany Maria. Fora del foc, afegir el licor i després els rovells un a un.

Muntar les clares a punt de neu i afegir-les amb compte a la barreja de xocolata.

Abocar a les copes per servir i deixar-ho refredar almenys dues hores abans de menjar-s'ho.

Si, si, ja està! La pots decorar i acompanyar amb fruita confitada.

4 comentaris:

  1. Facílissima però boníssima! Ho té tot! Amb cointreau... mmmm! Ja se'm fa la boca aigua :)

    ResponElimina
  2. Hola Anna! Ens agrada molt el teu blog, la teva delicadessa i sencillesa ens conviden a fer la teva recepta. Gràcies. Txell i Kike.

    ResponElimina
  3. té molt bona pinta... avui mateix la faré!
    si em deixes corregir-te, però, se'n diu rovell, de les "yemas" dels ous...
    bon profit!

    ResponElimina
  4. gràcies per la correcció, tens tota la raó...ara al llegir-ho m'ha fet molt mal d'ulls ;)

    ResponElimina