diumenge, 26 d’agost del 2007

Llaminera amb formatge de cabra



És una recepta adaptada de "La Cuina de l'Isma", on he afegit les patates per convertir-lo en plat únic.

Entre 30 i 45 min.

Ingredients per a 2 persones:

- 3 cebes tendres
- 1 llaminera de porc
- 3 cullerades de sucre moreno
- 100 g formatge de cabra
- 2 tomàquets madurs
- 2 patates mitjanes

Preparació:

Es tallen les cebes tendres a la juliana i es salten en una paella sense oli. S'afegeix una miqueta de sucre moreno per sobre i s'acaben de saltar (quedarà caramelitzada).

Es treuen les llavors dels tomàquets, es ratllen i fregeixen en una paella amb un rajolí d'oli, una cullerada de sucre i un pessic de sal fins que agafi consistència.

Es tallen dues patates mitjanes a làmines, es salpebren i es posen al microones tapades amb un paper film a màxima potència durant 5 minuts.

Es talla la llaminera en trossos d'uns 2'5 cm d'ample i es marca a la planxa amb una miqueta d'oli. Es salen els talls de carn.

El plat es munta posant primer la ceba caramelitzada i la patata, després la llaminera recolzada sobre aquestes, el tomàquet sobre la carn i finalment un tall de formatge. Si t'agrada molt el formatge aprofita part de la pell fent-ne talls petits i posa'ls per sobre de les patates.

Es fica el plat al forn a 200ºC, un màxim de tres minuts, just perquè es desfaci el formatge...i ja es pot menjar! (no us cremeu amb el plat!!!)

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Tal com diu el teu admirador s(ese) això te una pinta divina!!i amb aquesta foto vénen ganes de mossegar la pantalla!

    ResponElimina