tag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post6712937646907393956..comments2023-10-19T08:13:15.806-07:00Comments on El kiwi blau: MargaritaAnnahttp://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-11047078319510410532008-12-09T14:33:00.000-08:002008-12-09T14:33:00.000-08:00Glòria: he utilitzat llevat fresc de forner, el te...Glòria: he utilitzat llevat fresc de forner, el tema del forn...no ho tenia massa clar...jo crec que a dalt i a baix sense ventilador...a baix és necessari perquè sinó la massa no queda prou cuita per la base, i el ventilador pot assecar massa ràpid el formatge...a veure com et va!!<BR/><BR/>jeje, la pasta al foie...no tinc foto, però la torno a fer aviat i la penjo al blog.<BR/><BR/>Molts petons a tots i...mans a l'obra ;)Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-72173412256139806382008-12-08T02:16:00.000-08:002008-12-08T02:16:00.000-08:00Anna,L'Eli ens ha posat la mel a la boca amb això ...Anna,<BR/><BR/>L'Eli ens ha posat la mel a la boca amb això de la pasta amb foie. I la recepta i la foto...??. Ja veus que no se'ns escapa cap detall!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-70128071013308918322008-12-07T15:07:00.000-08:002008-12-07T15:07:00.000-08:00Annie, vaig fer la pizza amb la massa que va sobra...Annie, vaig fer la pizza amb la massa que va sobrar i va sortir bonissima, vaig afegir olives negres i un ou pel Julio. <BR/>La pasta amb foie que vas fer.... un 10!!!!elisendahttps://www.blogger.com/profile/04316099277733103510noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-70623163565490705272008-12-07T12:29:00.000-08:002008-12-07T12:29:00.000-08:00Jo penso com la Mercè, el millor es fer-la a casa,...Jo penso com la Mercè, el millor es fer-la a casa, res de pizzes comprades al super...i la teva esta a punt de menjar. M'has donat una idea al fer-la rectangular ja que quand les faig mai em queden ben rodones.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-50006472558080596242008-12-07T10:57:00.000-08:002008-12-07T10:57:00.000-08:00Anna,Vull provar de fer aquesta massa i tinc dues ...Anna,<BR/><BR/>Vull provar de fer aquesta massa i tinc dues qüestions: <BR/><BR/>- El llevat de forner vols dir aquell que és una pastilla fresca o és el llevat sec?.<BR/><BR/>- Quan dius coure al forn, apart de la temperatura màxima, què poses, escalfor de baix o aire o combinat?.<BR/><BR/>I la propera, la pasta fresca!!<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-70866888919729976942008-12-07T10:07:00.000-08:002008-12-07T10:07:00.000-08:00Anna, no hi ha res comparable a una pizza feta de ...Anna, no hi ha res comparable a una pizza feta de casa! I tampoc porta tanta feina, oi? Felicitats perquè t'ha quedat molt bé! I pel que fa a la pasta fresca... ja sortirà a la propera! ;)Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-65416749943314004362008-12-06T14:35:00.000-08:002008-12-06T14:35:00.000-08:00Ui, no sabia que havies penjat aquesta entrada.. E...Ui, no sabia que havies penjat aquesta entrada.. Em surt de fa 3 dies.. <BR/>Res, pizza de moment, no. Serà per més endavant, quan pugui..<BR/>Records a la sogra i petons per tu,ullarros..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-90683726827879163982008-12-06T13:57:00.000-08:002008-12-06T13:57:00.000-08:00anna, no em puc creure que fracassessis amb la pas...anna, no em puc creure que fracassessis amb la pasta fresca, perquè la pizza t'ha quedat molt bé, no hi ha color entre fer-se-la i comprar-la feta, oi?Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-61488352934342435702008-12-06T12:03:00.000-08:002008-12-06T12:03:00.000-08:00La preparació de les masses és d'aquelles coses qu...La preparació de les masses és d'aquelles coses que sempre em fa mandra, però després de veure'n els resultats potser m'animo<BR/>Un petó<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-31527633736663459422008-12-06T09:51:00.000-08:002008-12-06T09:51:00.000-08:00Ostras!me falta aprender hacer la masa de la pizza...Ostras!<BR/>me falta aprender hacer la masa de la pizza, me has dado una buena idea.<BR/>Graçies maca.<BR/>MargotMargothttps://www.blogger.com/profile/05231406063127643340noreply@blogger.com