tag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post2049475702383232713..comments2023-10-19T08:13:15.806-07:00Comments on El kiwi blau: Macarrons amb salsa d'espinacs i ricottaAnnahttp://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-65321488028476983822008-04-13T01:11:00.000-07:002008-04-13T01:11:00.000-07:00Hola germaneta! Com és nota que vivim a la mediter...Hola germaneta! Com és nota que vivim a la mediterrania i ens agrada jalar, en qualsevol lloc pots trobar una recepta al·lucinant! Quina canya que l'hagis compartit, la farem aviat.<BR/>Cuida't molt guapa!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-38528808544897878382008-04-12T13:49:00.000-07:002008-04-12T13:49:00.000-07:00Me n'alegro que us hagi agradat. És una recepta mo...Me n'alegro que us hagi agradat. És una recepta molt de la nostra terra. Si us han sobrat ingredients, feu-la com a acompanyament d'una hamburguesa a la planxa o d'un bistec, et soluciona un altre àpat!<BR/><BR/>Sílvia, és genial poder tenir contacte amb "els de casa" desde qualsevol indret!<BR/><BR/>una abraçada!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-10600223420276270962008-04-12T11:12:00.000-07:002008-04-12T11:12:00.000-07:00Anna, soc una catalana que viu a New York i avui h...Anna, soc una catalana que viu a New York i avui he fet la teva recepta i esta 'de muerte'!<BR/><BR/>gracies per recordar-me la meravellosa gastronomia de la nostra terra!<BR/><BR/>SilviaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-27739577934987413802008-04-10T03:45:00.000-07:002008-04-10T03:45:00.000-07:00espectacular,mmm.els italians no ens tenen res a e...espectacular,mmm.els italians no ens tenen res a envejar.<BR/>felcitats per el blogginahttps://www.blogger.com/profile/16289313628502317066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-16291328711879516142008-04-09T23:45:00.000-07:002008-04-09T23:45:00.000-07:00Jo diria que t'agrada molt la pasta ,oi?Aquesta r...Jo diria que t'agrada molt la pasta ,oi?<BR/>Aquesta recepta fa bona pinta, la combinació de ricotta i espinacs trobo que és força encertada<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-9588136550350392222008-04-09T15:31:00.000-07:002008-04-09T15:31:00.000-07:00als italians els agrada molt posar a la pasta la r...als italians els agrada molt posar a la pasta la ricotta i els espinacs, però els pinyons i les panses li donen un toc català molt notable, i tenen pinta d'estar sensacionals.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-24203270852409414172008-04-09T00:48:00.000-07:002008-04-09T00:48:00.000-07:00Aquest plat té una pinta espectacular, i amb lo qu...Aquest plat té una pinta espectacular, i amb lo què m'agrada a mi la pasta,... segur que el probo.<BR/>101 receptes ja,... i que en siguin moltes mes.<BR/>Gemma, de VicAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-77180326722059296002008-04-08T23:26:00.000-07:002008-04-08T23:26:00.000-07:00Hola Anna!http://formatgescamps.blogspot.com/es la...Hola Anna!<BR/><BR/>http://formatgescamps.blogspot.com/<BR/><BR/>es la nova adreça del meu blog, es que l'altra adreça era una mica xunga, no?<BR/><BR/>Salud i bons aliments!Robert Campshttps://www.blogger.com/profile/05546550844478433880noreply@blogger.com