dimecres, 13 de maig del 2009

Entrepà de butifarra blanca, xampinyons i emmental



Els caps de setmana acostumem a sopar pa i embotit. A vegades fem un bikini, o unes llesques de pa ab tomàquet amb pernil salat, formatge, llonganissa, etc. En aquest cas, tenia uns xampis a la nevera, la butifarra blanca tallada i unes llesques d'emmental. Així que vaig torrar una xapata, vaig saltar els xampis tallats a làmines i ho vaig col·locar tot entre el pa, amb un fil d'oli. Boníssim!!!

6 comentaris:

  1. ai, mira que ja he sopat però se m'esta fent la boca aigua!!

    Es que un bon entrepa de "buti", és un bon entrepà!!! ;))

    Records

    ResponElimina
  2. em sembla un entrepà de primera. gracies. petons

    ResponElimina
  3. Si els ingredients i el pa són bons, un entrepà com aquest sempre ve de gust, oi? Trobo que fa més de cap de setmana...

    ResponElimina
  4. Mmmmm! Molt bona combinació, com el vegi algú dels establiments VIENA us el copien segur!

    ResponElimina