És una de les salses més comuns a les cartes dels restaurants "italians" o pizzeries, i tot i això no és fàcil trobar-ne una de bona, ja que s'acostuma a abusar de la crema de llet, de manera que la pasta acaba nedant al plat. Aquesta va quedar gustosíssima!
Ingredients per a 4 persones:
- 400 gr d'espaguetis
- 100 gr de cansalada no fumada
- crema de llet
- un ou per persona més un
- parmesà
- oli
- sal i pebre
Preparació:
Daurar la cansalada a la paella amb un fil d'oli, salar lleugerament i afegir una cullerada de caldo per deglassar. Afegim una cullerada grossa de crema de llet i deixem que redueixi.
Posem a un plat fons o un bol els rovells, que salpebrem, i una cullerada gran de crema de llet, i ho reservem fins al moment de servir.
Bullir els espaguetis amb abundant aigua amb sal, escorre'ls i abocar-los a la paella amb la salsa. Barrejar i afegir abundant parmesà ratllat (4 bons grapats). Seguim barrejant, afegim dos trossets de mantega, els ous i la nata reservats, i seguim remenant. Finalment esporvoregem una mica de pebre.
Ingredients per a 4 persones:
- 400 gr d'espaguetis
- 100 gr de cansalada no fumada
- crema de llet
- un ou per persona més un
- parmesà
- oli
- sal i pebre
Preparació:
Daurar la cansalada a la paella amb un fil d'oli, salar lleugerament i afegir una cullerada de caldo per deglassar. Afegim una cullerada grossa de crema de llet i deixem que redueixi.
Posem a un plat fons o un bol els rovells, que salpebrem, i una cullerada gran de crema de llet, i ho reservem fins al moment de servir.
Bullir els espaguetis amb abundant aigua amb sal, escorre'ls i abocar-los a la paella amb la salsa. Barrejar i afegir abundant parmesà ratllat (4 bons grapats). Seguim barrejant, afegim dos trossets de mantega, els ous i la nata reservats, i seguim remenant. Finalment esporvoregem una mica de pebre.
Que bons que t'han quedat. A mi és una de les receptes de pasta que més m'agrada. Aquesta teva molt bé. Salut!!!!
ResponEliminaVeus, en canvi la cansalada a la salsa carbonara... mmmmmm! Que bona! És de les salses que més ens agrada! T'ha sortit genial!
ResponEliminaa mi també m'encanta la carbonara, però la faig sense gens de nata, aboco els espagueti ben calents sobre els rovells o l'ou sencer barrejat amb el bacó, el formatge el i pebre negre.
ResponEliminaestic d'acord que a la majoria de restaurants ho arreglen posant-hi força nata que és la manera que quedi una salsa lligada, i molts no hi posen ni ou.
Hola, Anna! Sóc la Margarida, nova en això dels bocs de cuina, i mirant i remirant per tot arreu, m'he trobat amb el teu bloc. M'agrada, sobretot pels colors de les teves receptes i per la presentació.
ResponEliminaLa idea d'enriquir amb cansalada aquests espaguetis no se m'havia acudit, i trobo que han d'estar més gustosos.
Seguiré visitant-te!
http://elmondelacuina.blogspot.com/