dilluns, 12 de gener del 2009

Batut de cítrics per celebrar el post 200!!!



I amb aquest suc arribem a la recepta nº 200!!! No podia ser d'una altra manera, amb un dels meus sucs, i amb kiwi!!! No us pensaríeu que després de tanta tartaleta, croquetes, turrons, els canelons de Sant Esteve, etc, etc, etc, no m'hauria fet un batut fresquet i vitamínic dels meus. Desgraciadament, no m'ha servit per evitar l'encostipat que porto a sobre...però segurament, sense batut, hauria estat pitjor ;)


Gràcies a tots per compartir una estoneta al kiwi...mirant fotos, agafant idees, deixant suggerències, crítiques, felicitacions, preguntes, salutacions...dedicant-li una part del vostre temps.

Ingredients per a un got:

- 1 taronja
- 1/2 llimona
- 1 kiwi maduret
- aigua

Preparació:

Pelar la fruita, repelant bé la pell blanca de la taronja i la llimona. Tallar-la a trossets i posar-la a la batedora elèctrica amb un bon raig d'aigua. Batre durant un parell de minuts fins que quedi un batut fi, sense trossets.

Es pot afegir sucre o mel al gust. També es poden afegir glassons, depenent del vostre estat físic i l'època de l'any. D'aquesta manera es menja tant el suc com la fibra...segurament els més petits preferiran un suc fet amb la liquadora o l'expremedor, on no queden les llavors del kiwi, però així també és molt bo i s'aprofita millor la fruita. Afegir suc és important doncs perquè no quedi espès com una papilla! Animeu-vos a fer sucs, és una bona manera de menjar fruita!!!

15 comentaris:

  1. Felicitats pel post 200! Ara a pel 300, amb kiwis i ornitorrincs si calen.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Felicitats per aquest primers 200 post!!!!!!!
    Amb aquests sucs segur que l'encostipat no dura gaire.
    Ptnts

    ResponElimina
  3. Anna, un plaer haver-te conegut! :) I aquest batut, com molt bé dius, és ideal per combatre els refredats! Que et milloris ben aviat! Petons!

    ResponElimina
  4. Feliç postaniveresari!!! quina il·lu 200 ja, mare meva!
    T'estimem molt.

    ResponElimina
  5. Felicitats!!!! I ara, cap als 200 següents! Entre batuts, rostits, pastissos i coques, hi arribaràs de seguida!

    ResponElimina
  6. quan vaig entrar els primers cops al kiwi, pensava que només feies batuts i cremes, però després m'he adonat de l'error: en aquests dos-cents articles hi ha de tota i força, i sempre hi he trobat una qualitat extraordinària. què t'haig de dir? que en puguis fer 200 i 200 i 200 i molts 200 més.
    un petó ben fort!

    ResponElimina
  7. felicitats i llarga vida al Kiwi Blau!!

    ResponElimina
  8. Ehhh enhorabona!!! caramb 200 receptes, això són paraules majors eh...petonets i la recepta super refrescant!!!

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats Kiwi Blau!!!!!!

    ResponElimina
  10. Ostres!! quanta feina feta, amb 200 post has hagut de treballar moltttttttttttttt!

    FELICITATS ANNA!! i endavant que encara hi ha molta feina a fer!

    ResponElimina
  11. Guapíssssima, felicitats pels teus primers 200 i que n'hi hagi molts més !!

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats i que en poguem gaudir de molts més

    ResponElimina
  13. Si quan fem anys diem "per molts anys", és de suposar, per lògica, que quan fem "posts" hauríem de dir "per molts `posts´", oi?... Doncs això, Anna: Per molts "posts"!!! ;)

    ResponElimina
  14. Felicitats Anna, 200 posts quina passada, cuidat que hem de tenir molts mes. Petons.

    ResponElimina