divendres, 30 de maig del 2008

Amanida de pollastre i pinya



Una amanideta perfecte per un dinar ràpid i lleugeret.

Ingredients:

- 2 talls de pollastre a la planxa
- 1 rodantxa de pinya natural
- formatge fresc
- unes fulles d'enciam
- festucs
- mostassa
- oli i sal

Preparació:

Rentar i tallar l'enciam, treure la pell a la pinya i tallar-la a daus, i tallar també a daus el formatge. Amanir amboli i sal. Untar el pollastre amb la mostassa (quantitat segons el gust) i afegir a l'amanida. Tirar uns festucs per sobre.

5 comentaris:

  1. It looks yummy yummy..... Nice one friend.... But unfortunately i cant eat it.... Friend kindly add my blog into your blogroll.. I added yours into mine..

    ResponElimina
  2. Refrescant i bona! Som-hi que sembla que ja arriba l'estiu... o no?!
    Petons.

    ResponElimina
  3. així m'agrada, que anem preparant ja l'estiu amb receptes lleugeres i saboroses.

    ResponElimina
  4. Quina pinta Anna! És nota que s'apropa l'estiu i que les amanides i el gaspatxo són les protagonistes!
    Per cert felicitats pel vostre altre bloc, el trobo molt interessant! M'agrada

    ResponElimina
  5. mmmmm...aquest plat segur que va bé pq la roba no minvi, oi?...jeje!!!...Ara que ve el bon temps (encara q avui no pari de ploure) ve molt de gust aquets primers plats lleugers!!!...
    Aprofito per dir-te que ja tinc Bloc!!!!...!Ni mu crec!!!...jeje...Espero que t'hi passis!!! ;)
    Petunets,
    Eva

    ResponElimina