tag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post5462313989259628271..comments2023-10-19T08:13:15.806-07:00Comments on El kiwi blau: Melmelada de pinyaAnnahttp://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-83434794994412699332012-11-22T01:03:42.670-08:002012-11-22T01:03:42.670-08:00Hola! Jo faig moltes melmelades artesanes, de fet,...Hola! Jo faig moltes melmelades artesanes, de fet, les venem també. Jo penso que el que vas fer no és melmelada, sembla més una fruita confitada no? Té aquest aspecte. No cal ficar pectina a les melmelades a no ser que siguin d'alguna cosa líquida (com la melmelada de vi). <br />L'important és la proporció de sucre i el temps que la tinguis al foc. Jo no fico ni llimona gairebé mai. L'únic que faig és proporcions de sucre força altes i surten genial. <br />La pectina jo la compro en pols en herbolaris. <br /><br />Qualsevol cosa em preguntes i t'explico. Marc i Úrsulahttps://www.blogger.com/profile/03699939812443634199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-1813934360879387932008-09-28T13:58:00.000-07:002008-09-28T13:58:00.000-07:00gràcies noies! a veure com surt la propera!gràcies noies! a veure com surt la propera!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-82844991356588229432008-09-20T15:28:00.000-07:002008-09-20T15:28:00.000-07:00Anna no et puc ajudar perquè sóc una total ignoran...Anna no et puc ajudar perquè sóc una total ignorant en terreny de melmelades, compotes i altres, però és cert que la pectina és un espessidor i que a més es pot fer a casa. Sé que es fa amb aigua, sucre, alga agar-agar i la pell d'una poma. El que ignoro són les proporcions, si les localitzo t'ho posaré per aquí. Petonetsss.<BR/><BR/>canelacanelahttps://www.blogger.com/profile/05565307169926843983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-44359424891222282662008-09-18T22:11:00.000-07:002008-09-18T22:11:00.000-07:00Totalment d'acord amb la Mar, la pectina és un esp...Totalment d'acord amb la Mar, la pectina és un espessant.<BR/>No sabia que es podia fer melmelada amb la panificadora... increïble!<BR/>No he fet mai melemalda de pinya, ho haig de provar!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-71112185152072194602008-09-18T08:56:00.000-07:002008-09-18T08:56:00.000-07:00Em temo que t'ha quedat líquida perquè és la pecti...Em temo que t'ha quedat líquida perquè és la pectina el que fa que espesseixi. Jo no n'he trobat enlloc, però em queda per mirar a Solé Graells...Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.com