tag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post2192785241536046123..comments2023-10-19T08:13:15.806-07:00Comments on El kiwi blau: BolonyesaAnnahttp://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-24660058794139761422008-11-21T14:44:00.000-08:002008-11-21T14:44:00.000-08:00Jo si que ho sabia pq tinc amics italians i ja m’h...Jo si que ho sabia pq tinc amics italians i ja m’ho havien explicat, però la veritat es que no m’he animat mai a fer-la, a veure si ara veient la teva mi poso..xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-56911913585786692312008-11-20T12:52:00.000-08:002008-11-20T12:52:00.000-08:00Si el resultat val la pena, les 4 hores son molt g...Si el resultat val la pena, les 4 hores son molt gratificants. I aquesta bolonyesa té un aspecte deliciós. T'ha sobrat una mica per les nouvingudes???<BR/>Un petonàs!!Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-85546844178048642102008-11-20T06:59:00.000-08:002008-11-20T06:59:00.000-08:00No ho sabia pas que es tardava tant a fer la sals...No ho sabia pas que es tardava tant a fer la salsa!!!<BR/>No m'estranya que n'hagis fet per diferents ocasions... és una molt bona idea!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-12202468786822884372008-11-20T02:58:00.000-08:002008-11-20T02:58:00.000-08:00jo n'hauré de fer dos quilos, perquè a casa aquest...jo n'hauré de fer dos quilos, perquè a casa aquests macarrons no duraren dos minuts. aquests ragús queden molt més bons amb força hores de cocció i de concentració de sabors, el que passa és que aquí ho hem d'enllestir en mitja hora. però és bona idea fer-ne gran quantitat i conservar-la.<BR/>gràcies per la recepta.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-37294534398936585672008-11-20T01:13:00.000-08:002008-11-20T01:13:00.000-08:00Hola Anna!M'ha sorprès molt això de les 4 hores!!L...Hola Anna!<BR/><BR/>M'ha sorprès molt això de les 4 hores!!<BR/><BR/>La primavera passada vam tenir l'oportunitat estar a Bologna, a part de gaudir d'una ciutat encantadora i de visita altament recomanable vam poder tastar repetidament la salsa bolonyesa que fan a Bolonya. Ells en diuen ragú. Pel sabor diria que hi posen carn de corder i tal com diu l'Anna es una salsa densa, de gust molt intens i poc sucosa. Probablement a causa d'aquestes 4h de foc lent...<BR/><BR/>Ara que tenim la recepta alguna tarda de pluja haurem de fer una bona cassola de salsa bolonyesa, no hi ha excusa! ;)Jeronihttps://www.blogger.com/profile/14839751591408849958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5042066476696769683.post-24101055123259360892008-11-19T14:20:00.000-08:002008-11-19T14:20:00.000-08:00Aquesta bolonyesa té una pinta espectacular! I és ...Aquesta bolonyesa té una pinta espectacular! I és especialment indicada per a un dissabte o diumenge d'aquells plujosos, que t'hi pots passar 4 hores remenant una olla... La provaré de fer, segur!Irisibulahttps://www.blogger.com/profile/02073746405314554161noreply@blogger.com